Taksi Tampere -sovellus

Tilaaminen Taksi Tampereen sovelluksella on ilmaista

Taksi Tampereen sovelluksen käyttö ja lataaminen on ilmaista. Käyttäminen edellyttää vain rekisteröitymistä palveluun.

Tietoturva-asiantuntija vertaili Google Play sovelluskaupan taksisovellusten pyytämiä käyttöoikeuksia. Verrattuja sovelluksia oli yhteensä 22 kappaletta. Tietosuojaystävällisimmäksi selviytyy Taksi Tampere. 

Taksi Tampereen sovellus toimii Taksi Tampereen toimialueella Tampereen lisäksi myös Nokialla, Ylöjärvellä (ei Kuru), Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Sillä tavoitetaan noin 500 taksia. Sovellus on ladattavissa suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi.

Taksi Tampereen sovelluksella tilaat taksin helposti ja näppärästi. Voit tehdä tilauksen joko hetitilauksena tai ennakkoon. Sovelluksella voit kätevästi myös maksaa taksimatkasi ilman kortteja ja käteistä rahaa. Sovellus antaa myös hinta-arvion tilaamallesi matkalle. Sovelluksessa pystyt hyödyntämään myös suosikkiosoitteitasi sekä kopioida vanhan tilauksesi uudeksi tilaukseksi.

Sovellus näyttää, milloin taksisi saapuu ja voit myös seurata, missä taksisi liikkuu. Voit tarkastella jo tehtyjä taksimatkojasi, ja sovellus mahdollistaa näppärästi myös palautteen antamisen.

 

Lataa Appstoresta Lataa Google Playsta


Käyttöehdot UKK

Tietosuojaseloste

Näsä testaa taksi-sovellusta

Katso kuinka Taksi-sovellus toimii käytännössä.

Video ThumbnailMatti Näsä ja Taksi Tampere, osa 5: Näsä testaa taksi-sovellusta – youtube Video

Näsä maksaa taksi-sovelluksella

Katso kuinka Taksi-sovelluksella maksetaan matka.

Video ThumbnailMatti Näsä ja Taksi Tampere, osa 6: Näsä maksaa taksi Tampereen sovelluksella – youtube Video