Taksi Tampere -sovellus

 

Tietoturva-asiantuntija vertaili Google Play sovelluskaupan taksisovellusten pyytämiä käyttöoikeuksia. Verrattuja sovelluksia oli yhteensä 22 kappaletta. Tietosuojaystävällisimmäksi selviytyy Taksi Tampere. 

Taksi Tampereen sovellus toimii Taksi Tampereen toimialueella Tampereen lisäksi myös Nokialla, Ylöjärvellä (ei Kuru), Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Sillä tavoitetaan noin 500 taksia. Sovellus on ladattavissa suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi.

Taksi Tampereen sovelluksella tilaat taksin helposti ja näppärästi. Voit tehdä tilauksen joko hetitilauksena tai ennakkoon. Sovelluksella voit kätevästi myös maksaa taksimatkasi ilman kortteja ja käteistä rahaa.

Sovellus näyttää, milloin taksisi saapuu ja voit myös seurata, missä taksisi liikkuu. Voit tarkastella jo tehtyjä taksimatkojasi, ja sovellus mahdollistaa näppärästi myös palautteen antamisen.

Tilaaminen Taksi Tampereen sovelluksella on ilmaista

Taksi Tampereen sovelluksen käyttö ja lataaminen on ilmaista. Käyttäminen edellyttää vain rekisteröitymistä palveluun.

Lataa Appstoresta Lataa Google Playsta


Käyttöehdot UKK

Tietosuojaseloste

Lataa Taksi Tampere -sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi ennen 31.12.2018 – voit voittaa vuoden 2019 taksimatkat 1000 €!

Voita vuoden taksimatkat -arvonnan säännöt

Järjestäjä:
Tampereen Aluetaksi Oy (Taksi Tampere) Sammon valtatie 7 33530 Tampere.

Palkinto:
Palkintona on vuoden taksimatkat 1000 €. Palkinto tulee käyttää vuoden 2019 aikana ja se käy maksuvälineenä Taksi Tampereen takseissa. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

Osallistuminen:
Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka rekisteröityvät Taksi Tampereen mobiilisovelluksen käyttäjiksi 8.10-31.12.2018 välisenä aikana. Arvontaan ei tarvitse erikseen osallistua. Palkinto arvotaan osallistumisajan päättymisen jälkeen.

Arvontaan eivät voi osallistua henkilöt jotka työskentelevät arvonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneessa yrityksessä.

Palkinnon arvonta:
Palkinnon voittaja valitaan arvalla kaikkien mobiilisovelluksen käyttäjiksi rekisteröityjen kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, eikä hänen nimeä julkaista erikseen. Mikäli voittajaan ei saada viikon sisään yhteyttä, järjestäjä arpoo toisen voittajan.

Rajoitukset:
Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta. ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa ”palkinto”.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity mitenkään facebookiin.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistujat sitoutuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Video Thumbnail

Näsä testaa taksi-sovellusta

Katso videosta, kuinka Taksi-sovellus toimii käytännössä.

Näsä maksaa taksi-sovelluksella

Katso videosta, kuinka Taksi-sovelluksella maksetaan matka.

Video Thumbnail