Lataa Appstoresta Lataa Google Playsta

Taksi Tampere -sovellus on ainoa taksisovellus, jonka kautta saatavillasi on Tampereen seudun ylivoimaisesti suurin automäärä ja sitä kautta varmimmat kyydit. Lataa sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi nyt heti, niin saat kyydin nopeasti silloin kun sen tarvitset. Lataaminen ja rekisteröityminen on tietenkin täysin ilmaista.

Taksi Tampere -sovellus toimii Taksi Tampereen toimialueella Tampereen lisäksi myös Nokialla, Ylöjärvellä (ei Kuru), Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Sovelluksella tavoitat Taksi Tampereen noin 500 taksia.

Taksi Tampere -sovelluksella tilaat taksin helposti, heti tai ennakkoon. Sovelluksella voit halutessasi myös maksaa taksimatkasi kätevästi. Saat hinta-arvion tilaamallesi matkalle, tiedon siitä milloin kyytisi saapuu ja voit myös seurata missä tilaamasi taksi liikkuu. Voit myös tallentaa suosikkiosoitteesi ja tehdyt matkasi, ja lisäksi voit kopioida vanhan tilauksen uudeksi. Ja tietenkin voit antaa sovelluksen kautta palautetta matkastasi.

Myös tietoturva on kunnossa: Tietoturva-asiantuntija vertaili Google Play -sovelluskaupassa tarjolla olevan 22 eri taksisovelluksen pyytämiä käyttöoikeuksia. Tietosuojaystävällisimmäksi selviytyi Taksi Tampere -sovellus.

Huomio, Valopilkku-sovelluksen käyttäjä. Valopilkku on lopettanut Taksi Tampereen kyytien välittämisen. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että Valopilkun tarjonnasta on poistunut Pirkanmaan alueella noin 500 autoa, ja jäljellä on muutama kymmenen autoa. Siksi kannattaa ladata Taksi Tampere -sovellus nyt. Tervetuloa Taksi Tampereen kyytiin!

 

Lataa Appstoresta Lataa Google Playsta


Käyttöehdot UKK

Tietosuojaseloste