Taksi Tampere -sovellus

Taksi Tampereen mobiilisovelluksen tammiale:

Kaikista Taksi Tampereen mobiilisovelluksella tehdyistä taksimatkoista -10% 7.1.-31.1.2019 (alkaen 7.1. klo 6.00) sunnuntaista klo 6.00 torstai-iltaan klo 20.00 saakka. 

Tietoturva-asiantuntija vertaili Google Play sovelluskaupan taksisovellusten pyytämiä käyttöoikeuksia. Verrattuja sovelluksia oli yhteensä 22 kappaletta. Tietosuojaystävällisimmäksi selviytyy Taksi Tampere. 

Taksi Tampereen sovellus toimii Taksi Tampereen toimialueella Tampereen lisäksi myös Nokialla, Ylöjärvellä (ei Kuru), Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Sillä tavoitetaan noin 500 taksia. Sovellus on ladattavissa suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi.

Taksi Tampereen sovelluksella tilaat taksin helposti ja näppärästi. Voit tehdä tilauksen joko hetitilauksena tai ennakkoon. Sovelluksella voit kätevästi myös maksaa taksimatkasi ilman kortteja ja käteistä rahaa.

Sovellus näyttää, milloin taksisi saapuu ja voit myös seurata, missä taksisi liikkuu. Voit tarkastella jo tehtyjä taksimatkojasi, ja sovellus mahdollistaa näppärästi myös palautteen antamisen.

Tilaaminen Taksi Tampereen sovelluksella on ilmaista

Taksi Tampereen sovelluksen käyttö ja lataaminen on ilmaista. Käyttäminen edellyttää vain rekisteröitymistä palveluun.

Lataa Appstoresta Lataa Google Playsta


Käyttöehdot UKK

Tietosuojaseloste

Taksi Tampereen tammiale 7.–31.1.2019:
Kaikista Taksi Tampereen mobiilisovelluksella tehdyistä taksimatkoista 10 % alennus sunnuntaista klo 6.00 torstaihin klo 20.00 saakka.

Matkan tulee alkaa kyseisenä ajankohtana.

Video Thumbnail

Näsä testaa taksi-sovellusta

Katso videosta, kuinka Taksi-sovellus toimii käytännössä.

Näsä maksaa taksi-sovelluksella

Katso videosta, kuinka Taksi-sovelluksella maksetaan matka.

Video Thumbnail