Skip to content

Asiointipalvelu 0100 41 31

Kun asiat täytyy saada hoidetuksi
– Taksi Tampereen asiointipalvelu
– Sinun kauppa-apu

Jotkin asiat on vain pakko hoitaa poikkeuksellisinakin aikoina ja jatkaa elämää. Niinpä mekin olemme valmiit tarttumaan toimeen.

Taksi Tampereen asiointipalvelu vie, tuo ja auttaa sinua elämässäsi nytkin, kun tärkeintä on pysyä kotona.

Ammattitaitoiset ja luotettavat kuljettajamme hoitavat esimerkiksi kauppa- ja apteekkireissusi. Kuljetamme myös ravintoloista ruoka-annoksia kotiovellesi. Näin sinä voit pysyä turvallisesti kotonasi.

Varmistamme mahdollisimman riskittömän asioinnin

Kuljettajamme ovat luotettavia ammattilaisia, jotka haluavat palvella asiakkaita muutoinkin kuin perinteisin taksikyydein.

Käteisen käsittelyssä painotamme erityistä hygieniaa sekä kuljettajilta, että asiakkailta. Myös asiakkaan laskuttaminen jälkeenpäin onnistuu tarvittaessa.

 

Kotitorin logo.

Olemme Kotitorin yhteistyökumppani asiointipalvelullamme

Kotitori on Tampereen kaupungin ikäihmisten palvelu- ja neuvontapiste. Kotitori tarjoaa ikäihmisten kotona asumista tukevaa neuvontaa ja ohjausta sekä asiakkaan elämäntilanteesta lähtevää palvelutarpeen arviointia koko Tampereen kaupungin ja Oriveden alueelle.

Tilaa palvelu numerosta 0100 4131 (2,84 €/puh + 0,55 €/min + pvm/mpm).

Mainitse tilatessa asiointipalvelu.
Taksi Tampereen sovelluksella tilatessa kirjoita kohtaan ”viesti kuljettajalle”, että kyse on asiointipalvelusta. Taksi Tampereen sovelluksella tilaaminen on maksutonta.