Taksi Tampere -appen

Med Taksi Tampere -appen är det enkelt och behändigt att beställa taxi. Du kan beställa en taxi genast eller göra en förhandsbeställning. Med appen kan du också smidigt betala för taxiresan utan kort eller kontanter.

Appen visar när din taxi kommer och vilken rutt den kör. Du kan titta på en lista över taxiresor som du redan gjort och appen gör det lätt för dig att ge respons på din taxiresa.

Det är gratis att beställa taxi med Taksi Tampere -appen

Det kostar ingenting att ladda ned och använda appen. Allt du behöver göra för att ta appen i bruk är att registrera dig i tjänsten.

Appstore Google Play


Användningsvillkor FAQ

Dataskyddsklausul

Ladda ner Taksi Tampere -appen och registrera dig som användare före 31.12.2018 – du kan vinna ett års taxiresor 2019 värda 1000 €!

Regler för Ett års taxiresor -utlottningen

Arrangör:
Tampereen Aluetaksi Oy (Taksi Tampere) Sammon valtatie 7 33530 Tammerfors.

Pris:
Priset är ett års taxiresor för ett värde på 1 000 €. Priset ska användas under år 2019 och det är ett giltigt betalningsmedel i Taksi Tamperes taxibilar. Priset kan inte bytas ut mot andra produkter eller mot pengar.

Deltagande:
Alla som registrerar sig som användare med Taksi Tampere-mobilapplikationen 8.10–31.12.2018 deltar i utlottningen. Man behöver inte vidta några andra åtgärder för att delta. Priset lottas ut efter att tiden för deltagande löpt ut.

Personer som är anställda hos företaget som sköter planeringen och genomförandet av utlottningen kan inte delta i utlottningen.

Utlottningen av priset:
Vinnaren av priset utses genom dragning. I dragningen deltar alla som har registrerat sig som användare av mobilappen. Vinnaren kontaktas personligen och vinnarens namn kommer inte att publiceras separat. Om vi inte kan nå vinnaren inom en vecka, lottar arrangören ut en annan vinnare.

Begränsningar:
Vinnaren svarar för alla extra utgifter som kan uppstå i samband med mottagandet av priset samt för alla andra utgifter i anknytning till priset som inte nämns under rubriken ”pris”.

Utlottningen är inte sponsorerad, rekommenderad eller administrerad av Facebook och har ingen anknytning till Facebook.

Reglerna gäller alla deltagare.  Deltagarna förbinder sig att följa reglerna och arrangörens beslut om tävlingen.