Skip to content
Hinnasto (sis. alv 10%)
Perusmaksu arkisin kello 07:00-18.000 €
Perusmaksu muina aikoina8,50 €
Matkataksa (1-4 henkilöä)0,99 €/km
Matkataksa (5-8 henkilöä)1,65 €/km
Aikaveloitus0,99 €/min
Ennakkotilausmaksu5,00 €
Avustaminen14,90 €
Paari- ja porrasvetolisä29,90 €
Huom!

Nämä hinnat ovat Taksi Tampereen enimmäishintoja.

Minimimaksu on 9,90 € (1-4 henkilöä).
Minimimaksu on 19,90 € (5-8 henkilöä).

Autoihimme ei kuulu vakiovarusteena lasten turvaistuimet. Mikäli taksimatkalle on tarve käyttää turvaistuinta toivomme, että tilaus tehdään ensisijaisesti soittamalla taksikeskukseemme p. 0100 4131. Lisäksi on hyvä huomioida, että turvaistuimen haku tilaukseen kestää autolla jonkin aikaa. Lisäksi turvaistuimen nouto myös veloitetaan asiakkaalta. Kun tilaus tehdään taksikeskuksen kautta, keskus pystyy arvioimaan tarvittavan ajan sekä turvaistuimen noudosta aiheutuvan kustannuksen. Sama käytäntö on myös, mikäli autossa tulee olla pyörätuoli mukana. Se tulee tilauksessa myös mainita. Pyörätuolit eivät myöskään ole vakiovarusteena takseissa.

Henkilökuljetusten arvonlisävero on 10%. Tavarankuljetuksissa arvonlisävero on 24%. Tavarankuljetuksesta on kyse silloin, kun koko matkan aikana ei ole henkilöitä kyydissä.

Taksalaskuri

Ohjeet taksalaskurin käytölle

Valitse ensin matkustusaika ja matkustajien määrä. Tämän jälkeen anna matkan pituus kilometreissä. Voit antaa myös kilometrien osia, esim 21,5 tai 8.4.

Lopuksi paina ”Laske”-nappia, jolloin lomake laskee arvioidun matkan hinnan.

Aikaveloitus on laskettu arvioidusti keskimääräisillä keskinopeuksilla. Hinta-arvio saattaa poiketa toteutumasta, mikäli esimerkiksi keskinopeus toteutuu eri tavalla todellisuudessa.