Skip to content

Yrityksille

Pirkanmaan suurin automäärä.
Pirkanmaan paras autojen saatavuus.
Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajat.
Palvelemme sinua 24/7.

Taksi Tampere tarjoaa taksintilauspalvelun Tampereen ja lähiseudun yrityksille. Palvelumme tarjoaa 24/7 taksipalvelua helposti, nopeasti ja luotettavasti. Yritystäsi palvelee lähes 500 autoa. Tilaaminen sovelluksella on helppoa ja nopeaa. Ota käyttöön juuri sinun yrityksellesi sopiva ja  luotettava taksipalvelu.

 

 

Mikäli tilaat taksia asiakkaillesi,

ja asiakas maksaa taksin itse (esim. ravintolat ja hotellit), Taksi Tampere Pro-taksintilauspalvelu on silloin palvelumme yrityksellesi. Luomme sinulle yritystunnukset ja näin tilaajasivumme on käytettävissäsi yritysasiakkaana.

Mikäli olet tästä palvelustamme kiinnostunut, lähetä viesti osoitteeseen myynti@taksitampere.fi ja kerro viestissä yrityksen nimi, yrityksen osoite (myös mahdollinen tarkentava osoite siitä, mistä taksi noutaa asiakkaan) sekä yhteyshenkilö (nimi, sähköposti ja puhelin). Luomme teille tilin, jossa asiakas maksaa matkan itse.

Tässä ohje Taksi Tampere Pro -taksintilauspalvelun käyttöön:
Taksi Tampere Pro -taksintilauspalvelun ohje

 

Mikäli haluat Taksi Tampereen yrityslaskutus­asiakkaaksi,

lähetä rekisteröityminen täältä www.taksitampere.fi/yritystili. Saat sähköpostin rekisteröitymisesi vastaanottamisesta. Saat myös sähköpostin, kun rekisteröitymisesi on hyväksytty. Tämä sähköposti sisältää sinulle myös tunnukset palveluun.
Jos haluat päättää yritystilin, tilin vastuuhenkilön tulee olla yhteydessä sähköpostitse myynti@taksitampere.fi.

Kuvassa miestaksinkuljettaja pitää mustan taksiauton ovea auki miesasiakkaalle, joka on astumassa ulos taksista. Miehet katsovat toisiaan iloisesti.

Kuva: Visit Tampere Laura Vanzo

Snäpi logo

Mikäli yrityksesi kuljettaa tavaraa,

Snäpi-palvelumme on ratkaisu sinulle silloin. Snäpi-palvelumme kuljettaa kaikenlaiset taksiin mahtuvat paketit paikasta toiseen, juuri silloin kuin haluat. Ei turhia odotteluja, kun saat tarkat aika-arviot paketin saapumisesta minuuttien tarkkuudella. Snäpistä voit lukea lisää täältä https://snapi.fi/.

Mikäli haluat yrityksellesi Snäpi -palvelumme käyttöön, olethan yhteydessä myynti@taksitampere.fi.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja uudistuminen ovat meille tärkeitä arvoja. Tavoitteenamme on päästöjen vähentäminen.

Juuri valmistunut Taksi Tampereen hiilijalanjälkiraportti määritti vastuullisuutemme lähtötason, ja samalla se loi perustan vastuullisuustyömme kehitykselle. Haluamme tarjota asiakkaillemme tulevaisuudessa vaihtoehtoja, joilla he voivat itse aktiivisesti vähentää liiketoiminnassamme syntyviä päästömääriä. Samalla asiakkaamme voivat vaikuttaa oman vastuullisuutensa tasoon positiivisesti.
Lue lisää

Tampereen Aluetaksi Oy on myös Tampereen kaupungin ilmastokumppani. Tästä voit lukea lisää täältä https://ilmastokumppanuus.fi/.

Maisemakuva, jossa ihminen katsoo auringonlaskua. Kuvassa teksti: "Hiilijalanjälkilaskenta, Tampereen Aluetaksi Oy".