Skip to content

Pirkanmaan suurin automäärä.
Pirkanmaan paras autojen saatavuus.
Luotettavat ja ammattitaitoiset kuljettajat.
Palvelemme sinua 24/7.

Taksi Tampere tarjoaa taksintilauspalvelun Tampereen ja lähiseudun yrityksille. Palvelumme tarjoaa 24/7 taksipalvelua helposti, nopeasti ja luotettavasti. Yritystäsi palvelee lähes 500 autoa. Tilaaminen sovelluksella on helppoa ja nopeaa. Ota käyttöön juuri sinun yrityksellesi sopiva ja  luotettava taksipalvelu.

Mikäli tilaat taksia asiakkaillesi,

ja asiakas maksaa taksin itse (esim. ravintolat ja hotellit), Taksi Tampereen Pro tilaajasivu on silloin palvelumme yrityksellesi. Luomme sinulle yritystunnukset ja näin tilaajasivumme on käytettävissäsi yritysasiakkaana. Mikäli olet tästä palvelustamme kiinnostunut,  lähetä viesti osoitteeseen myynti@taksitampere.fi.  Luomme teille tilin, jossa asiakas maksaa matkan itse.

Tässä ohje Taksi Tampere Pro-sovelluksen käyttöön:

Taksi Tampere Pro-sovelluksen ohje

Mikäli haluat Taksi Tampereen yrityslaskutus­asiakkaaksi,

lähetä rekisteröityminen täältä www.taksitampere.fi/yritystili. Saat sähköpostin rekisteröitymisesi vastaanottamisesta. Saat myös sähköpostin, kun rekisteröitymisesi on hyväksytty. Tämä sähköposti sisältää sinulle myös tunnukset palveluun.

Taksi Tampere web-tilaajasivu

Web-tilaajasivu löytyy osoitteesta www.taksitampere.fi/tilaa. Sovellus on ladattavissa yrityskäyttöön myös puhelimesi sovelluskaupan kautta nimellä Taksi Tampere.

Saadaksesi yritystilin käyttöösi, valitse valikosta kohta ”luo yritystili”, ja syötä sinne saamasi tunnukset.

Näin kirjaudut web-tilaajasivulle

  • Valitse ”kirjaudu yritystiliin”
  • Syötä saamasi tunnus/tilin numero
  • Valitse käyttäjä
  • Syötä saamasi salasana
  • Tee tilaus

Voit myös soittaa tilauksesi p. 0100 4131 (2,84 €/puh + pvm/mpm).

Käyttöehdot
Tietosuojaseloste

Snäpi logo

Mikäli yrityksesi kuljettaa tavaraa,

Snäpi-palvelumme on ratkaisu sinulle silloin. Snäpi-palvelumme kuljettaa kaikenlaiset taksiin mahtuvat paketit paikasta toiseen, juuri silloin kuin haluat. Ei turhia odotteluja, kun saat tarkat aika-arviot paketin saapumisesta minuuttien tarkkuudella. Snäpistä voit lukea lisää täältä https://snapi.fi/.

Mikäli haluat yrityksellesi Snäpi -palvelumme käyttöön, olethan yhteydessä myynti@taksitampere.fi.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja uudistuminen ovat meille tärkeitä arvoja. Tavoitteenamme on päästöjen vähentäminen.

Juuri valmistunut Taksi Tampereen hiilijalanjälkiraportti määritti vastuullisuutemme lähtötason, ja samalla se loi perustan vastuullisuustyömme kehitykselle. Haluamme tarjota asiakkaillemme tulevaisuudessa vaihtoehtoja, joilla he voivat itse aktiivisesti vähentää liiketoiminnassamme syntyviä päästömääriä. Samalla asiakkaamme voivat vaikuttaa oman vastuullisuutensa tasoon positiivisesti.
Lue lisää

Tampereen Aluetaksi Oy on myös Tampereen kaupungin ilmastokumppani. Tästä voit lukea lisää täältä https://ilmastokumppanuus.fi/.