30.03.2020

Nettisivuillamme huoltokatko 30.3. klo 16

Nettisivuillamme on huoltokatko tänään 30.3. klo 16 alkaen. Huoltokatko kestää noin 15-30 min. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!


27.03.2020

Asiointipalvelu auttaa nyt, kun pitää pysyä kotona

Taksit ovat kautta aikojen auttaneet oman kylän ihmisiä kauppa-, apteekki- ym. asioinnissa. Onpa taidettu halkojakin joskus sisälle kantaa! Nyt tällainen asiakkaan auttaminen on tarpeen enemmän kuin koskaan kun etenkin riskiryhmien liikkuminen kotoaan on rajoitettu.

Olemme siksi tehostaneet asiointipalvelun markkinointia, jotta tavoitamme kaikki palvelua tarvitsevat. Kenelle sinä voisit kertoa palvelusta? Tarvitsetko itse asiointiapua?

Ammattitaitoiset ja luotettavat kuljettajamme hoitavat esimerkiksi kauppa- ja apteekkireissut. Kuljetamme myös ravintoloista ruoka-annoksia kotiovelle saakka. Varmistamme mahdollisimman riskittömän asioinnin ja kuljettajamme on ohjeistettu korona-ajan tehostettuun hygieniaan ja kontaktien välttämiseen.

Kuljettajamme haluavat palvella asiakkaita muutoinkin kuin perinteisin taksikyydein. Pohdimme koko ajan erilaisia uusia palveluja ja kerromme niistä pian lisää!

Tilaa palvelu numerosta 0100 4131 (2,84 €/puh + pvm/mpm). Mainitse tilatessa asiointipalvelu.

Taksi Tampereen sovelluksella tilatessa kirjoita kohtaan "viesti kuljettajalle", että kyse on asiointipalvelusta. Taksi Tampereen sovelluksella tilaaminen on maksutonta.

Lisätietoa palvelusta ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy täältä: https://www.taksitampere.fi/asiointipalvelu/.

Taksi Tampere (Tampereen Aluetaksi Oy) on vuonna 1990 perustettu tamperelainen taksipalveluyhtiö, jolla on toiminta-alueellaan välityksessä yli 500 taksia. Taksi Tampere hoitaa yli 2 miljoonaa henkilö- ja tavarakuljetusta vuosittain. Taksi Tampere toimii Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa


17.03.2020

Taksi Tampereen kuljettajakoulutukseen muutoksia koronavirustilanteen vuoksi

17.3. ja 20.3. suunnitellut kokeet perutaan. Uusien kokeiden ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Huhtikuun kuljettajakoulutus 14.4., 16.4., 20.4. ja 21.4. perutaan kokonaan. Toukokuun koulutuksen tilanne arvioidaan myöhemmin uudelleen. Huhtikuun koulutukseen ilmoittautuneet voivat ilmoittaa, haluavatko mahdolliseen seuraavaan koulutukseen. Mikäli haluavat seuraavaan koulutukseen ja ovat maksun suorittaneet, maksu hyödynnetään seuraavaan koulutukseen. Mikäli asiakas ei halua osallistua seuraavaan koulutukseen ja on kurssin jo maksanut, hänelle palautetaan kurssimaksu.

Pahoittelemme peruuntumisia! Näillä toimilla haluamme hallituksen ohjeen mukaisesti välttää mahdollista koronaviruksen leviämistä ja turvata niin henkilöstömme, kuljettajiemme ja asiakkaidemme turvallisuutta parhaalla mahdollisella tavalla.


16.03.2020

Taksimatkustaminen ja koronavirustilanne

Tampereen Aluetaksi Oy (Taksi Tampere) seuraa koronavirustilannetta tiiviisti. Kuten aina muulloinkin, pyrimme olemaan asiakkaillemme mahdollisimman turvallinen ja sujuva tapa liikkua.

Siksi olemme antaneet kuljettajillemme ja henkilöstöllemme ohjeita koronaviruksen varalta. Olemme mm. ohjeistaneet kuljettajiamme kiinnittämään erityistä huomiota auton hygieniaan. Näillä toimilla pyrimme turvaamaan sekä asiakkaidemme, kuljettajiemme että muun henkilöstömme turvallisuuden.

Mikäli haluat vähentää omaa liikkumistasi, voit hyödyntää asiointipalveluamme. Taksi Tampereen asiointipalvelu auttaa sinua luotettavasti tilanteissa, joissa tarvitset apua kodin ulkopuolella asioimiseen, kuten kaupassa, apteekissa tai virastossa käymiseen. Tarvittaessa kuljettaja voi hoitaa asioinnin itsenäisesti ilman, että asiakas matkustaa mukana. Jos matkustat itse, niin asiointipalvelussa kuljettaja avustaa sinua koko matkan ja asioinnin ajan. Palvelu on saatavilla kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Asiointipalvelun voit tilata myös läheisillesi, jos et pysty tällä hetkellä heitä itse avustamaan. Lue lisää palveluistamme: https://www.taksitampere.fi/palvelut/


11.03.2020

Taksi Tampere tiedottaa koronavirukseen liittyen

Tampereen Aluetaksi Oy (Taksi Tampere) seuraa koronavirustilannetta tiiviisti. Olemme ohjeistaneet kuljettajiamme sekä henkilöstöämme koronaviruksen varalta. EK:n suosituksen mukaan laadimme varautumissuunnitelman viruksen mahdollista laajamittaista leviämistä varten. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL toimii tartuntatautien torjunnan asiantuntijalaitoksena Suomessa. Se julkaisee ajankohtaisimman tiedon koronavirustilanteesta täällä:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Työterveyslaitoksen ohjeet virustartunnan ehkäisyyn löytyvät

https://www.ttl.fi/toimintaohje-tyontekijoille-wuhanin-koronaviruksen-tartunnan-ehkaisyyn/


25.02.2020

Mobiilisovellustilaukset toimivat taas normaalisti!

Taksi Tampere -mobiilisovellustilaukset, Taksi Tampere Pro -tilaukset ja alueemme Valopilkku-tilaukset toimivat taas normaalisti!


25.02.2020

Taksi Tampereen mobiilisovellustilauksissa ja alueemme Valopilkku-tilauksissa ongelmia

Taksi Tampereen mobiilisovelluksen, Taksi Tampere Pro -mobiilisovelluksen ja alueellamme Valopilkku-sovelluksen kautta tehdyissä taksitilauksissa ja niiden tallentumisessa on ongelmia. Vika huomattiin tiistaina 25.2.2020 noin kello 17.15.

Jos sovelluksen kautta tehty tilaus ei onnistu, tai autoa ei saavu kohtuullisessa ajassa, kannattaa soittaa taksin tilausnumeroon 0100 4131 (2,84 e/puh + mpm/pvm) - keskuksemme palvelee 24/7 ja tilaukset voidaan vastaanottaa puhelimitse normaalisti sovellustilausten vikatilanteesta huolimatta.

Tarkempi vianselvitys on parhaillaan kesken. Pahoittelemme viasta asiakkaille aiheutuvaa harmia!

Päivitys 25.2.2020 kello 21:14: Vika korjattu! Taksi Tampere -mobiilisovellustilaukset, Taksi Tampere Pro-tilaukset ja alueemme Valopilkku-tilaukset toimivat taas normaalisti!


04.02.2020

Puhelinjärjestelmämme tekninen häiriö on ohi

Puhelinjärjestelmämme tekninen häiriö on ohi ja toimii jälleen normaalisti.


04.02.2020

Puhelinjärjestelmässämme tekninen häiriö

Puhelinjärjestelmässämme on tekninen häiriö. Pahoittelemme siitä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa! Taksi Tampereen sovelluksella tilaaminen onnistuu normaalisti.


03.02.2020

Yrityspäivät 2020 5.-6.2.

Taksi Tampere on mukana Yrityspäivät 2020 tapahtumassa 5.-6.2. Yrityspäivät on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoiden kontakti- ja rekrytointitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 30. kerran. Vuosittain Yrityspäiville osallistuu yli 100 yritystä ja organisaatiota. Lue tapahtumasta lisää www.yrityspaivat.com.


12.03.2019

Lyhyt päivityskatko tilausvälitysjärjestelmässämme ti 12.3. klo 21 alkaen

Tiistaina 12.3.2019 kello 21 alkaen päivitämme tilausvälitysjärjestelmäämme. Päivityksen arvioitu kesto on noin 10-15 minuuttia, ja tuona aikana taksitilauksien välittäminen autoille on normaalia hitaampaa. Päivitys koskee kaikkia välittämiämme taksitilauksia, eli Taksi Tampereen kokonaisvälitysalueen taksitilauksia, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen Kela-taksitilauksia, sekä Lempäälän ja Kanta-Hämeen sote-taksitilauksia. Puhelinpalvelumme toimii päivityksen aikana normaalisti, mutta puheluiden hetkelliseen ruuhkautumiseen kannattaa varautua.

Pahoittelemme asiakkaillemme päivityksestä mahdollisesti aiheutuvaa viivettä taksin tulemisessa!


31.12.2018

Hyvää uutta vuotta 2019! Vinkkejä onnistuneeseen taksitilaukseen

Uusi vuosi, uudet kujeet! Vuoden vaihtuessa juhlakansan on syytä varautua taksien ja tilauslinjojen voimakkaaseen ruuhkautumiseen, joten otathan juhlamielen lisäksi mukaasi roppakaupalla kärsivällisyyttä.


Taksin voi tilata tuttuun tapaan puhelimitse numerosta 0100 4131 (1,84 €/puh + pvm/mpm) sekä Taksi Tampereen omalla applikaatiolla. Tilauksen onnistumiseksi tarvitaan mahdollisimman tarkka osoite, jotta kohtaatte tilaamasi taksin kanssa helposti.

Taksi Tampere kiittää nykyisiä ja tulevia asiakkaitaan kuluneesta vuodesta, nähdään ensi vuonna monta, monta kertaa!


17.11.2018

Tilauspuhelut ohjautuvat varajärjestelmään la 17.11. kello 22 alkaen - mahdollista viivettä puheluiden vastaanottamisessa

Taksikeskuksemme ottaa tilauspuheluita vastaan varajärjestelmän kautta lauantaina 17.11.2018 noin kello 22 alkaen puhelinoperaattorimme huoltotyöstä johtuen. Varajärjestelmää käytetään arviolta vähintään kaksi tuntia.

Kaikki hoitamamme tilauspuhelut ohjautuvat varapuhelinjärjestelmään (esim. Taksi Tampereen tavallinen taksi ja invataksi, Kanta-Hämeen ja Lempäälän sote-taksi sekä Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen Kela-taksi). Puheluiden vastaanottaminen on hieman normaalia hitaampaa ja puheluiden jonotustoiminto ei huoltotyön aikana toimi, mutta normaalit tilausnumeromme ovat kuitenkin toiminnassa.

Jos taksikeskukseen on hankala päästä soittamalla läpi, kannattaa soittaa hetken päästä uudelleen. Tavallisen taksin tilaus kannattaa tehdä Taksi Tampereen mobiiliapplikaation kautta. Pahoittelemme huoltotyöstä mahdollisesti aiheutuvaa viivettä tilauspuheluissa ja toivomme, että pääsisimme mahdollisimman nopeasti yön aikana käyttämään normaalia puhelinjärjestelmäämme!