Skip to content

28.10.2021

Tutkimus: Taksin ja julkisen liikenteen yhdistelmä on kustannuksiltaan ja päästöiltään pienempi kuin oman bensiinikäyttöisen auton käyttö

Tutkimus: Taksin ja julkisen liikenteen yhdistelmä on kustannuksiltaan ja päästöiltään pienempi kuin oman bensiinikäyttöisen auton käyttö
- parhaimmillaan henkilö tuottaa yhdistelmäkäytöllä 69 % vähemmän päästöjä ja saa lähes 800 euron vuosisäästöt

Taksin ja julkisen liikenteen yhdistelmäkäyttö on useissa tilanteissa omaa autoa taloudellisempi ja ilmastoystävällisempi vaihtoehto, selviää Taksi Tampereen AFRY Finland Oy:ltä tilaamasta oman auton ja taksin käytön ilmasto- ja kustannusvertailusta. Laskenta tehtiin seitsemän vuoden ajanjaksolle vuodesta 2021 alkaen. Tarkastelu tehtiin erityisesti Tampereen alueen tietojen pohjalta.

Ilmasto- ja kustannusvertailut laadittiin kahdella eri skenaariolla, joissa molemmissa henkilö vaihtaa oman bensiini- tai sähköauton käytön taksin ja julkisen liikenteen yhdistelmäkäyttöön seuraavasti:

Skenaario 1: Henkilö vaihtaa bensiinikäyttöisen autonsa dieselkäyttöiseen taksiin sekä julkiseen liikenteeseen, jossa polttoainepohjaisia päästöjä tulee linja-autoista.

Skenaario 2: Henkilö vaihtaa oman sähköautonsa sähkötaksiin sekä julkiseen liikenteeseen, jossa polttoainepohjaisia päästöjä tulee linja-autoista.

Skenaariossa 1 oman auton vaihtaminen taksiin ja julkiseen liikenteeseen tuo merkittävän päästövähenemän

Tässä skenaariossa oman auton vaihtaminen taksiin ja julkiseen liikenteeseen tuo päästövähenemää 12 tCO2e seitsemässä vuodessa. Vuositasolla tämä tarkoittaa noin 1,8 tCO2e. Sitran mukaan suomalaisen keskimääräiset päästöt ovat vuodessa hieman yli 10 tCO2e. Vaihtamalla oman bensiinikäyttöisen autonsa taksin ja julkisen liikenteen yhdistelmäkäyttöön, pystyy henkilö vähentämään omia päästöjään huomattavasti vuositasolla. Taksin ja julkisen liikenteen päästöt ovat vain 31 % oman ajoneuvon päästöistä.

Oman auton kustannukset ovat skenaariossa 1 noin 5400 euroa korkeammat seitsemän vuoden aikana kuin dieseltaksilla ja julkisilla kulkuneuvoilla liikkuminen.

Skenaariossa 2 omalla sähköautolla ajaminen tuotti vähemmän päästöjä, mutta kuluja syntyi

Tässä skenaariossa oma sähköauto oli päästöjen näkökulmasta parempi vaihtoehto. Erityisesti linja-autot aiheuttavat vielä tällä hetkellä niin paljon päästöjä, että se nosti skenaariossa oman sähköauton käytön 47 % ilmastoystävällisemmäksi sähkötaksin ja julkisen liikenteen yhdistelmäkäyttöön verrattuna. Laskennassa otettiin huomioon EU direktiivi, jonka vaikutuksesta vuoden 2025 loppuun mennessä 41 % linja-autoista on päästöttömiä.

Kustannuksiltaan oma sähköauto on sähkötaksin ja julkisen liikenteen yhdistelmää hintavampaa. Kustannukset olisivat seitsemän vuoden aikana noin 20 100 euroa korkeammat.

- Haluamme olla alalla ympäristövastuullisuuden edelläkävijä. Sen lisäksi, että pyrimme löytämään keinoja, joilla vähennämme omia päästöjämme, haluamme auttaa myös asiakkaitamme tekemään heille niin kustannusten kuin päästöjenkin näkökulmasta kestäviä liikkumisratkaisuja. Tutkimuksemme osoittaa, että meistä jokainen pystyy omilla liikkumisvalinnoillaan vaikuttamaan omiin päästöihin yllättävänkin paljon, kertoo Taksi Tampereen toimitusjohtaja Tero Kallio.

Linkki Raporttiin

Lisätietoja:
Tero Kallio, toimitusjohtaja, Taksi Tampere, Tampereen Aluetaksi Oy, puh. p. 050 5883 778
Tiina Pessi, myynti- ja markkinointipäällikkö, Taksi Tampere, Tampereen Aluetaksi Oy, puh. 050 3855649

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Taksi Tampereen liikkumisen ratkaisut ja kuljetuspalvelut tuottaa vuonna 1990 perustettu Tampereen Aluetaksi Oy, jonka omistavat osakasautoilijat. Tampereen Aluetaksin yksi arvo on vastuullisuus. Haluamme olla tiedostava ja ympäristövastuullinen toimija, joka pystyy auttamaan asiakkaitaan kohti hiilineutraaliustavoitetta.


11.10.2021

Tampereen Aluetaksin digitaaliset palvelut kehittyvät - nyt voit tilata taksin robotilta ensimmäisenä Suomessa

Tampereen Aluetaksissa tunnistettiin vuonna 2019 digitalisaatio ja ketterät järjestelmät tulevaisuuden tärkeiksi panostamiskohteiksi, jotta yritys pystyisi toimimaan kilpailukykyisesti ja tehokkaasti tämän päivän asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen jatkossakin.

Tampereen Aluetaksi haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman monipuoliset tavat tehdä taksintilauksensa silloin, kun asiakkaalle parhaiten sopii. Tilaustavat ovat tuttuja kuten tilaussovellukset niin älypuhelimessa kuin myös verkossa, sekä räätälöidyt tilausmuodot yritysasiakkaillemme. Soittamalla tapahtuva taksin tilaaminen ei ole kuitenkaan minnekään poistumassa, vaan pysyy suosituimpana tapana taksin varaamiseksi. Yleensä soittamisen helppous puoltaa tätä tilaustapaa. Tampereen Aluetaksi haluaa pystyä palvelemaan nopeammin ja monipuolisesti myös soittavia asiakkaita, ja ottaa 15.10.2021 käyttöönsä tekoälyyn perustuvan tilausrobotin ensimmäisenä taksiyhtiönä Suomessa.

"Kokeiluja puheohjatun automaattitilaamisen osalta Suomessa on tehty aiemminkin heikolla menestyksellä, mutta puheentunnistusteknologian kehittyminen mahdollistaa nyt aivan eri tavalla uudet ketterät tilauspalvelut myös taksialalla", toteaa Tampereen Aluetaksin IT-päällikkö Tommi Rautajoki.

"Robotti pystyy palvelemaan jopa tuhansia yhtäaikaisia soittajia ja ottamaan asiakkaan tilauksen vastaan. Puhelinkeskuksen vastaajamäärä on kuitenkin aina rajallinen, ja ruuhkatilanteissa ei ole tavatonta joutua odottamaan jonossa, että puheluun ehditään vastaamaan. Robotti poistaa jonot ja ohjaa tilauksen suoraan lähimmälle ajoneuvolle. Nopeimmillaan tilaaminen käy vain kolmea näppäintä painamalla", Rautajoki jatkaa.

Vaikka käyttöönottaminen tapahtuukin 15.10., on asiakas voinut törmätä robottiin jo aikaisemmin, kun olemme tehneet ahkerasti testaamista ja yrittäneet löytää parhaat mahdolliset käyttötapaukset ja räätälöidä puhelukaavion mahdollisimman sujuvaksi, ketteräksi sekä asiakaslähtöiseksi.

21.9. alkaen järjestelmää on koekäytetty eri vuorokauden aikoina tavoitteena tutkia erilaisten asiakasprofiilien käyttäytymistä sekä myös koronarajoitusten päätyttyä lauantain ja sunnuntain välisen yön. Tilauspuheluita on perjantaihin 8.10. mennessä tehty yli 1300 kappaletta, ja yli 60 % tilaajista on valinnut robotin tilaustavakseen ja tehnyt onnistuneen taksitilauksen.

Suomi on teknologian kärkimaita ja suomalaiset ovatkin keskimääräistä valveutuneempia ja kiinnostuneempia ottamaan käyttöön uudenlaista teknologiaa. Puheentunnistusteknologian kehittyminen onkin johtanut aiempaa laajempiin IVR-teknologioiden hyödyntämismahdollisuuksiin eri toimialoilla, eikä taksitoimiala poikkea tästä juuri lainkaan. Tampereen Aluetaksin tahtotilana on laajentaa älykkääseen puheentunnistukseen perustuvia toimintoja laajemmin myös muihin tuottamiinsa palveluihin. Yhtiön visio on olla edelläkävijä liikkumisen palveluissa sekä toimia taksialan

digitalisaation veturina kehittäen innovaatioita, joita voidaan viedä tarjolle myös globaaleille markkinoille.

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Taksi Tampereen liikkumisen ratkaisut ja kuljetuspalvelut tuottaa vuonna 1990 perustettu osakasautoilijoiden omistama Tampereen Aluetaksi Oy.

Lisätietoja:

Tero Kallio puh. 050 588 3778, tero.kallio@taksitampere.fi

Tommi Rautajoki puh. 050 593 0607, tommi.rautajoki@taksitampere.fi


21.09.2021

Automaattinen puhelinjärjestelmä testikäytössä 21.9.2021 klo 16.00 - 16.30

Tampereen Aluetaksi Oy:n (Taksi Tampere) yksi strateginen fokusalue on paras asiakaskokemus ja sen myötä yhtenä liiketoiminnallisena tavoitteenamme on palvelun tavoitettavuuden parantaminen. Olemme saaneet teiltä hyvät asiakkaamme palautetta, että taksikeskuksemme palveluun joutuu odottamaan. Kiitos tästä palautteesta!

Palautteitanne kuunnellen, otammekin testikäyttöön IVR-järjestelmän (Interactive Voice Response). 21.9.2021 klo 16.00-16.30 testaamme ääniohjausta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että testin aikana puheluusi saattaa vastata automaatti. Kaikille niille asiakkaille, joille automaatti on vastannut, lähetämme tekstiviestillä kyselyn. Palautteesi on meille erittäin tärkeä ja toivomme, että vastaat kyselyymme. Näin voimme kehittää palvelua palautteesi perusteella. Muistutamme sinua vielä siitä, että kaiken tämän tarkoitus on se, että pystymme paremmin palvelemaan sinua hyvä asiakkaamme ja parantamaan saavutettavuuttamme.


21.09.2021

Tampereen Aluetaksi Oy on valittu Pirkanmaan ja Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kelan korvaamien matkojen palveluntuottajaksi

Elokuussa Kelan käynnistämä sairausvakuutuksesta korvattavien taksimatkojen ja
-palveluiden kilpailutus on ratkennut. Tampereen Aluetaksi jatkaa Pirkanmaan Kelan korvaamien taksimatkojen palveluntarjoajana. Pirkanmaan lisäksi Tampereen Aluetaksi on valittu Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kela-taksien palveluntuottajaksi.

Tampereen Aluetaksi on tarjonnut Kela-kyytejä Pirkanmaalla vuodesta 2011 saakka. Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa on alueena Tampereen Aluetaksille uusi. Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022. Kyseessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn ja välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan sekä maksuliikenteen ja raportoinnin. Jokaisella kilpailutetulle alueelle Kela on valinnut kaksi palveluntarjoajaa, myös Pirkanmaalle. Asiakas voi siis itse valita, kummalta alueen palveluntuottajalta hän haluaa Kela-kyytinsä tilata.

-On hienoa, että saamme tarjota Kelan korvaamia matkoja myös jatkossa Pirkanmaalla, lisäksi pääsemme palvelemaan uusia asiakkaita Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Se, että palveluntuottajia on jokaisessa maakunnassa nyt kaksi, on erittäin hyvä asia asiakkaalle. Me haluamme olla laadukas ja turvallinen osa yhteiskunnan liikenteen polkua ja asiakkaan ykkösvalinta. Painotamme erityisesti yksilöllistä kokemusta kuljetuspalvelussamme. Tähän panostamme jatkossa vielä enemmän, kertoo Taksi Tampereen kuljetuspalveluita tuottavan Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Uusien autoilijoiden hankinta käynnistyy lokakuussa

Tampereen Aluetaksi arvioi käynnistävänsä Keski- ja Pohjois-Pohjamaalla autoilijoiden hankinnat vielä lokakuun aikana.

-Meillä on Pirkanmaalla tällä hetkellä yli viisisataa liikennöitsijää Kela-kyytien palveluntarjoajana. Uskon, että löydämme myös Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta hyviä yhteistyökumppaneita toimintaamme käynnistämään meille uudessa maakunnassa, kertoo Kallio lopuksi.

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Taksi Tampereen liikkumisen ratkaisut ja kuljetuspalvelut tuottaa vuonna 1990 perustettu osakasautoilijoiden omistama Tampereen Aluetaksi Oy.

Lisätietoja

Tero Kallio

puh. 050 588 3778

tero.kallio@taksitampere.fi

www.taksitampere.fi

https://www.facebook.com/taksitampere/

https://www.instagram.com/taksitampere/

https://www.linkedin.com/company/taksi-tampere/


16.09.2021

Taksi Tampere on valittu Pirkanmaan ja Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kelan korvaamien matkojen palveluntuottajaksi

Tampereen Aluetaksi Oy on valittu Kelan korvaamien matkojen toiseksi palveluntuottajaksi Pirkanmaan sekä Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueella. Kyse on kokonaispalvelusta, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin. Palvelu toteutetaan yhteistyössä taksiyrittäjien kanssa tehtävillä palvelusopimuksilla. Sopimuskumppaniksemme ovat oikeutettuja liikenteenharjoittajat, jotka täyttävät Kelan asettamat vaatimukset. Löydät asiasta pian lisää tietoa Kela-autot osiosta, joka avataan nettisivuillemme.


30.08.2021

Taksi Tampere muuttaa hinnoitteluaan - muutoksen pohjalla Liikenne- ja viestintäviraston määräys

Taksi Tampere muuttaa hinnoitteluaan. Taksikyydin hinta muodostuu jatkossa pelkästään ajetusta matkasta ja siihen käytetystä ajasta arkisin. Aiemmin hinnoittelu on perustunut aloitusmaksuun, matkaan ja mahdollisiin odotus- ja hidasajomaksuihin. Hinnoitteluperusteen muutos on merkittävä ja sen toivotaan selkeyttävän taksikyytien hinnoittelua. Suurin osa Pirkanmaan takseista kuuluu Taksi Tampereen välitykseen.

Muutoksen taustalla on Liikenne- ja viestintäviraston antamat uudet määräykset taksimatkan hintatietojen ja esimerkkimatkan hinnan ilmoittamisesta ja niiden esilläpidosta. Liikenne- ja viestintäviraston määräys koskee taksiasemalta alkavia sekä muutoin ennalta tilaamatta tai varaamatta alkavia matkoja. Määräys ei koske matkoja, jotka tilataan puhelimitse tai sovelluksella välitys- tai yhdistämispalvelun kautta tai muuten ennalta. Määräys astuu voimaan 1.9.2021.

Mikäli taksi ajaa Taksi Tampere -brändin alla, kaikissa tavallisen taksin matkoissa taksit noudattavat Taksi Tampereen enimmäishinnoittelua riippumatta siitä, onko taksi otettu tolpalta, pysäytetty kadulta tai tilattu Taksi Tampereen välityskeskuksen kautta. Sovelluksemme kautta tilattaessa asiakas saa tilaukseen kiinteän hinnan. Taksi Tampereen taksit tunnistaa esimerkiksi auton kylkiteipeistä ja usein taksikuvusta. Taksi Tampereen enimmäishinnat löytyvät: https://www.taksitampere.fi/hinnat/.

Muutoksen myötä esimerkiksi Taksi Tampereen 5,30 euron perusmaksu arkisin klo 7-18 poistetaan kokonaan. Muina aikoina perusmaksu on 1.9. alkaen 8,50 euroa. Ennakkotilausmaksu palautetaan muutoksessa takaisin käyttöön. Tällä toimenpiteellä halutaan varmistaa, että takseja on asiakkaan toivomana ajankohtana varmasti saatavilla.

"Olemme toteuttaneet uuden hinnoittelumme huomioiden määräyksen vaatimukset, mutta ennen kaikkea olemme pyrkineet selkeyttämään hinnoitteluamme asiakkaidemme kannalta. Kilometrihintamme on 0,99 euroa tai 1,65 euroa tilataksia tarvittaessa. Lisäksi hintaan lisätään aikaveloitus, joka on aina 0,99 euroa minuutilta. Näistä kahdesta elementistä muodostuu taksikyydin enimmäishinta", toteaa Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Tero Kallio.

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Taksi Tampereen liikkumisen ratkaisut ja kuljetuspalvelut tuottaa vuonna 1990 perustettu Tampereen Aluetaksi Oy, jonka omistavat sataprosenttisesti osakasautoilijat.

Lisätietoja

Tero Kallio

puh. 050 588 3778

tero.kallio@taksitampere.fi


01.07.2021

Taksi Tampere mittautti oman hiilijalanjälkensä ja haluaa alansa ympäristövastuullisuuden edelläkävijäksi

Hiilijalanjäljen laskeminen on yksi keskeisimmistä tavoista mitata yritysten vastuullisuutta. Taksialalla hiilijalanjälkilaskelmat eivät kuitenkaan ole vielä vakiinnuttaneet paikkaansa. Taksi Tampere haluaa olla edelläkävijöiden joukossa, ja hiilijalanjälkiraporttimme valmistui juuri. Yhteistyössä liikennöitsijöiden ja henkilöstön kanssa Taksi Tampere etsii nyt keinoja vähentää päästöjään.

Päästövähennystavoitteet koskettavat jo monia kaupunkeja ja yritystoimialoja. Taksi Tampere halusi miettiä omalta osaltaan ratkaisuja vähentää päästöjään. Yhteistyössä ulkopuolisen konsultin kanssa syntyi raportti Taksi Tampereen hiilijalanjäljestä, jonka pohjalta yritys voi lähteä kehittämään ympäristövastuullisuuttaan. Taksi Tampere haluaa olla esimerkillinen toimija taksialalla, ja on mittauttanut hiilijalanjälkensä ensimmäisten joukossa. Kehitystyötä tehdään yhteistyössä liikennöitsijöiden ja henkilöstön kanssa.

Kuljetuspalveluiden ympäristökriteerit tulevat lisääntymään

Taksi Tampereen hiilijalanjälkiselvityksestä kävi ilmi, että suurin osa yrityksen päästöistä syntyy välitetyistä taksiajoista. Suurin osa välityksessä olevista ajoneuvoista käyttää polttoaineena dieseliä. "Muutos ei synny hetkessä, meistä jokainen ymmärtää, että taksiyrittäjälle on iso kynnys siirtyä esimerkiksi dieselautoista sähköautoihin. Tähän alamme nyt yhdessä etsiä ratkaisuja", kertoo Taksi Tampereen toimitusjohtaja Tero Kallio.

Kuljetuspalveluihin liittyvät ympäristökriteerit tulevat lisääntymään lainsäädännöllisesti myöhemmin tänä vuonna, kun julkisissa hankinnoissa lisätään vähä- ja nollapäästöisten ajoneuvojen osuutta niin kutsutun Puhtaiden ajoneuvojen direktiivin myötä. Tulevaisuudessa yhä useampi taksiauto saa käyttövoimansa uusiutuvista vaihtoehdoista, kuten biodieselistä, biokaasusta tai vihreästä sähköstä.

"Hiilijalanjälkiselvityksestä saadut tulokset auttavat meitä kehittämään toimintojamme pitkälle tulevaisuuteen vastuullisesti. Hiilineutraaliustavoitteet koskettavat vahvasti myös taksialaa. Liikennöitsijäverkostomme on ollut alusta asti mukana Taksi Tampereen hiilijalanjälkilaskennassa, ja jatkamme tiivistä ja hedelmällistä yhteistyötä päästöjen vähentämiseksi", kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Tiina Pessi.

Raportista selvisi myös, että merkittäviä päästöjä syntyy myös Taksi Tampereen oman henkilökunnan töihin matkustamisesta, sekä toimistotilojen lämmitykseen käytettävästä kaukolämmöstä.

Lisätietoja:

Tero Kallio, toimitusjohtaja, Tampereen Aluetaksi Oy, puh 050 5883778

Tiina Pessi, myynti- ja markkinointipäällikkö, Tampereen Aluetaksi Oy, puh 050 3855649

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Taksi Tampereen liikkumisen ratkaisut ja kuljetuspalvelut tuottaa vuonna 1990 perustettu Tampereen Aluetaksi Oy, jonka omistavat sataprosenttisesti osakasautoilijat.


28.06.2021

Taksi Tampere saa uuden toimitusjohtajan

TIEDOTE 28.6.2021

Taksi Tampere saa uuden toimitusjohtajan - Tero Kallio jatkaa Arttu Hirvikorven uudistusten viitoittamalla tiellä

Taksi Tampereen (Tampereen Aluetaksi Oy) toimitusjohtaja Arttu Hirvikorpi siirtyy uusiin tehtäviin ja jättää Taksi Tampereen kesäkuun lopussa. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.7.2021 entinen Tampereen Aluetaksi Oy:n hallituksen puheenjohtaja, kauppatieteiden maisteri Tero Kallio. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty taksiyrittäjä Matti Norman. Arttu Hirvikorpi jatkaa edelleen Tampereen Aluetaksi Oy:n hallituksessa.

Kalliolla on pitkä kokemus taksi- ja henkilöliikenteestä. Aiemmin hän on työskennellyt GoBus Oy: n toimitusjohtajana. Lisäksi hän on toiminut taksialan yrittäjänä vuosina 2005 - 2020.

"Haluan kiittää Arttua hänen panoksestaan yhtiön eteen. Taksiala on suuressa murroksessa ja Artun johdolla olemme ottaneet suuria askelia ja kehittyneet valtavasti. Perusta kannattavalle ja vastuulliselle kasvulle on nyt rakennettu", toteaa Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtajana 1.7. aloittava Tero Kallio.

"On ollut etuoikeus päästä työskentelemään tässä yhtiössä, jossa on kyvykäs henkilöstö ja poikkeuksellisen sitoutunut liikennöitsijäryhmä. Nyt Tero saa jatkaa tätä hienoa tarinaa viedäkseen yhtiön ja asiakkaiden liiketoimintoja uusille tasoille menestyksessä ja kasvussa", Arttu Hirvikorpi kommentoi jättäytymistään pois yhtiön operatiivisesta toiminnasta.

Ammattitaitoiset ja koulutetut kuljettajamme hoitavat yli kaksi miljoonaa taksikyytiä vuodessa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitteenamme on vastuullinen ja valtakunnallinen taksipalvelu, joka on aina lähellä. Taksi Tampereen liikkumisen ratkaisut ja kuljetuspalvelut tuottaa vuonna 1990 perustettu Tampereen Aluetaksi Oy, jonka omistavat sataprosenttisesti osakasautoilijat.

Lisätietoja

Tero Kallio

puh. 050 588 3778

tero.kallio@taksitampere.fi


30.04.2021

Puhelinoperaattorin valtakunnallinen häiriö ohi

Puhelinoperaattorin valtakunnallinen häiriö on ohi ja taksintilauspalveluumme p. 01004131 pääsee jällen normaalisti.


29.04.2021

Puhelinoperaattorin valtakunnallinen häiriö

Puhelinoperaattorillamme on valtakunnallinen häiriötilanne, mikä tarkoittaa sitä, että Taksi Tampereen puhelinpalveluun ei pääse tällä hetkellä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa! Taksi Tampereen sovelluksella tilaus onnistuu normaalisti. Jos sinulla ei vielä ole ladattuna Taksi Tampereen sovellusta, puhelimesi sovelluskaupasta saat sen ladattua.