16.11.2017

Tiedote 16.11.2017

 

 

Taksi Tampere tarjoaa sotaveteraaneille ilmaiset taksimatkat itsenäisyyspäivän kunniaksi

 
Suomen 100-vuotisjuhlavuoden sekä itsenäisyyspäivän kunniaksi Taksi Tampere haluaa muistaa ensiarvoisen tärkeän työn tehneitä sotaveteraaneja. Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 sotaveteraanit saavat alueella Tampere-Pirkkala-Nokia-Ylöjärvi-Kangasala-Lempäälä ilmaiset taksimatkat koko päivän ajan. Myös omainen saa olla mukana kyydeillä. Hanke on osa Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaa.

 

Nyt on meidän vuoromme auttaa

 

Suomen juhliessa 100-vuotista itsenäisyyttään myös Taksi Tampere haluaa olla mukana juhlistamassa tärkeää juhlavuotta. Sotiemme veteraanit ovat taistelleet itsenäisyytemme puolesta ja tuloksena meillä on itsenäinen Suomi. Taksin saa soittamalla palvelunumeroon 0100 4131 (1,84 €/puh + pvm/mpm) tavallista taksia tilattaessa ja numeroon 0100 4531 (1,84 €/puh + pvm/mpm), mikäli tarve on invataksille. Oikeuden kyytiin saa näyttämällä veteraanikorttia.

 

”Nyt on meidän vuoromme auttaa sotaveteraaneja. Sotaveteraanien keski-ikä on 91 vuotta, joten myös omaisten pääsy mukaan taksimatkalle on tärkeää. Halusimme mahdollistaa yhä useammalle sotaveteraanille kulkemisen esimerkiksi vierailulle ottamalla mukaan myös invataksin kampanjaamme. Itsenäisyyspäivä on meille kaikille hyvin tärkeä”, kertoo toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.

 

Taksi Tampere – alueen merkittävä toimija

 

Tampereen Aluetaksi Oy tunnetaan kaupungilla paremmin nimellä Taksi Tampere, joka näkyy myös autojen teippauksissa. Taksi Tampere on täysin suomalainen, alueensa omien taksiyrittäjien omistama yhtiö.

 

Taksi Tampere (Tampereen Aluetaksi Oy) on vuonna 1990 perustettu tamperelainen taksipalveluyhtiö,  jolla on toiminta-alueellaan välityksessä noin 500 taksia ja Kela-välityksessä yhteensä noin 900 taksia. Taksi Tampere hoitaa yli 2 miljoonaa henkilö- ja tavarakuljetusta vuosittain sekä vastaa merkittävästä määrästä Tampereen ja lähikuntien Kela- ja sote-kyytejä. Taksi Tampere toimii Tampereella,  Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa

 

  

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Helvi Liukkaala

puh. 050 307 9050

 

 


03.10.2017

Ennakkotilausmaksu poistuu

TIEDOTE

03.10.2017

Taksi Tampere poistaa ennakkotilausmaksun                                               

Uusi laki liikenteen palveluista astuu voimaan 1.7.2018.  Uuden lain myötä taksipalvelut ovat vapaasti hinnoiteltavissa. Taksi Tampere varautuu uuteen markkinatilanteeseen poistamalla ennakkotilausmaksun 1.11.2017 alkaen. Valtioneuvoston vahvistaman taksan mukaan ennakkotilausmaksu on tällä hetkellä 7,10 euroa tilausta kohden. Yhteiskunnan maksamista tilauksista ei tällä hetkelläkään peritä ennakkotilausmaksua.

”Näen tämän muutoksen erittäin positiivisena ja yhtenä askeleena kohti markkinaehtoista taksialaa. Ennakkoon tehdyt tilaukset helpottavat autojen sijoittumista alueellemme ja näin parantavat asiakaspalveluamme. Pystymme myös tästä lähtien ottamaan vastaan tilauksia ilman aikarajoja. Uskon, että ennakkotilausten suosio kasvaa muutoksen myötä”,  toteaa Tampereen Aluetaksi Oy:n toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.

  

Taksi Tampere (Tampereen Aluetaksi Oy) on vuonna 1990 perustettu tamperelainen taksipalveluyhtiö,  jolla on toiminta-alueellaan välityksessä noin 500 taksia ja Kela-välityksessä yhteensä noin 900 taksia. Taksi Tampere hoitaa yli 2 miljoonaa henkilö- ja tavarakuljetusta vuosittain sekä vastaa merkittävästä määrästä Tampereen ja lähikuntien Kela- ja sote-kyytejä. Taksi Tampere toimii Tampereella,  Nokialla, Ylöjärvellä, Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa

  

Lisätietoja 

Toimitusjohtaja Helvi Liukkaala 

puh. 050 307 9050