Taksitarkastaja

Oletko sinä etsimämme positiivisella ja reipashenkisellä otteella varustettu ammattiajoluvan omaava ja taksinkuljettajakoulutuksen käynyt henkilö? Jos ihmisten parissa työskentely on sinulle helppoa ja mutkataonta ja haet toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta, liity osaksi ammattitaitoista työyhteisöämme.

Taksi Tampere (Tampereen Aluetaksi Oy) vastaa Pirkanmaan taksien ajovälityksestä ja ajosopimuksista. Tampereen Aluetaksi Oy:ssä on noin 500 taksia ja hoidamme vuosittain yli kaksi miljoonaa taksitilausta Tampereelle sekä ympäristökuntiin. Toimintamme laajeni kesän 2018 aikana Kelan suorakorvauksen piiriin kuuluvan taksivälitystoiminnan kasvaessa Pirkanmaan lisäksi myös Kanta-Hämeen puolelle. Toimintamme laajenemisen myötä tarve kasvattaa taksitarkastajien määrää on kasvanut.

Etsimme motivoituneita työntekijöitä täydentämään taksitarkastajien tiimiämme. Tiimityöskentely on sinulle tuttua ja olet otteiltasi jämäkkä, työhön tarttuva ja ahkera.

Taksitarkastaja on mukana tapahtumissa ohjaamassa taksiliikennettä. Taksitarkastajat osallistuvat myös kuljettajakoulutukseen ja käsittelevät asiakaspalautteita. Taksitarkastajan työhön kuuluu myös asiakaspalautepuhelimen päivystys.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän muuttuneessa taksien markkinatilanteessa. Olet osana ammattitaitoista työporukkaa, jotka antavat sinulle kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi sekä CV osoitteeseen jouni.virkkula@taksitampere.fi. Pyydämme lähettämään hakemuksesi viimeistään 10.10.2018 mennessä. Kaikkiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Taksitarkastaja toiminnan vastaava Jouni Virkkula p. 050 303 1883.

 

Taksikeskustyöntekijä (asiakasneuvoja), 4 paikkaa

Oletko sinä etsimämme positiivisella asenteella ja tarkkuudella varustettu palveluneuvoja ja asiakaspalvelija taksinvälitystyöhön? Jos asiakaspalvelu on sinulle sydäntä lähellä ja haet toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta päivä- tai vuorotyössä, liity osaksi ammattitaitoista työyhteisöämme!

Taksi Tampere (Tampereen Aluetaksi Oy) vastaa Pirkanmaan taksien ajovälityksestä ja ajosopimuksista. Tampereen Aluetaksi Oy:ssä on noin 500 taksia ja hoidamme vuosittain yli kaksi miljoonaa taksitilausta Tampereelle sekä ympäristökuntiin. Toimintamme laajentui kesän 2018 aikana Kelan suorakorvauksen piiriin kuuluvan taksivälitystoiminnan kasvaessa Pirkanmaan lisäksi myös Kanta-Hämeen puolelle.

Etsimme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä täydentämään Taksi Tampereen asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään taksikeskuksen monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa. Taksikeskuksemme on toiminnassa 24/7, ja haemme tällä hetkellä työntekijöitä ensisijaisesti päivätyöhön, mutta tarvitsemme myös työntekijöitä, joilla on valmius vuorotyöhön. Kerro hakemuksessasi, oletko kiinnostunut ensisijaisesti päivätyöstä, 2-vuorotyöstä (aamu- ja iltavuorot) vai 3-vuorotyöstä (aamu-, ilta- ja yövuorot).

Taksivälitystyötä tehdään ensisijaisesti puhelimitse ja vastaanotamme eri palveluihin tulevia tilauspuheluita niin asiakkailta, autoilijoilta kuin myös hoitolaitoksilta. Lisäksi työssä tehdään matkojen yhdistelyä ja käsitellään netin kautta tehtyjä tilauksia. Työssä tulet työskentelemään noin viiden eri järjestelmän parissa. Ajotilausten välittäjänä pääset tekemään tavallisen taksin välitystyötä, ja monipuolisuutta työnkuvaan tulee mm. vastuullisesta Kela-taksin sekä Kanta-Hämeen sote-taksin kanssa tehtävästä välitystyöstä. Aiempi työkokemus taksivälitystyöstä katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta:
-Iloista asennetta, reipasta otetta työhön sekä tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta
-Itsenäistä työotetta ja halua toimia osana tiimiä
-Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uudet järjestelmät nopeasti
-Paineensietokykyä ja tarkkuutta nopeatempoisessa työssä
-Joustavuutta
-Kokemus taksivälitys- ja puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi

Tarjoamme:
-Mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän
-Hyvän työporukan ja tekemisen meininkiä
-Kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi
-Kannustavan palkkauksen

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi sekä CV osoitteeseen johanna.kauppi@taksitampere.fi. Aloitus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja valintoja tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä!

Kaikkiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa palvelupäällikkö Johanna Kauppi, p. 050 304 4053.