Skip to content

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.taksitampere.fi/ ja on laadittu/päivitetty 03.03.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Digipalvelun saavutettavuuden tila:
Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö:

  • Ei kuulu lainsäädännön piiriin: video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:

  • Sivustolla on kuvia ja linkkejä, joista puuttuvat tekstivastineet.
  • Osassa lomakkeita puuttuu odotettavan syötteen nimilappu tai ohje mitä tietoa odotetaan. Puutteet korjataan sivuston päivityksessä 2021 aikana.
  • Ruudunlukija ei osaa lukea lomakkeiden kenttiä tai niistä puuttuvat tekstivastineet. Puutteet korjataan sivuston päivityksessä 2021 aikana.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?
Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.
Verkkolomake palautteelle ›

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000