Skip to content

Tilaa taksi

0100 4131

(2,84 €/puh + pvm/mpm)

Tilaa invataksi

0100 4531

(2,84 €/puh + pvm/mpm)

Tilaa Kela-taksi (Pirkanmaa)

0800 98 811

(maksuton)
Tilaa verkossa

Taksi Tampere Pro  yrityksille

 

Taksi Tampere Pro

Taksi Tampereen Pro tarjoaa taksintilauspalvelun Tampereen ja lähiseudun yrityksille. Palvelumme tarjoaa 24/7 taksipalvelua helposti, nopeasti ja luotettavasti. Yritystäsi palvelee lähes 500 Taksi Tampereen autoa. Palvelussa saat aika-arvion taksin saapumisesta ja pystyt seuraamaan taksin tilaa.

Mikäli yritykselläsi on tarve taksimatkoihin myös siten, että yritystä laskutetaan, yrityksellesi on silloin oikea palvelu Taksi Tampere Pro. Mikäli yrityksesi on aiemmin käyttänyt taksirahakortteja, niin Pro on myös silloin sinulle oikea palvelu.

Palvelun käyttö ja taksin tilaaminen on maksutonta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut palveluistamme, olethan yhteydessä myynti@taksitampere.fi.

 

 

Käyttöehdot | Tietosuojaseloste

Taksi Tampereen asiointipalvelu

  • Auttaa sinua luotettavasti tilanteissa, joissa tarvitset apua kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa, apteekissa, virastossa, lääkärissä tai pankissa.
  • Kuljettaja avustaa sinua koko matkan ja asioinnin ajan.
  • Asiointipalvelun matkan hinta on normaalin taksimatkan hintainen.
  • Asiointiaika eli ns. odotusaika laskutetaan odotustaksan mukaan, joka on 42,23 € / h (sis.alv.)
  • Palvelu on saatavilla kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.
  • Asiointipalvelu tilataan taksin tilausnumerosta p. 0100 4131

Lue lisää asiointipalvelusta

Taksi Tampereesta Vammaiskorttikohde

EU:n Vammaiskortti tulee Suomessa käyttöön vuoden 2018 keväällä. EU:n Vammaiskortilla vammaiset ihmiset voivat Suomessa ja EU-maissa todentaa vaivattomasti vammaisuutensa tai avustajan tarpeensa matkustaessaan tai osallistuessaan erilaisiin tapahtumiin. EU:n vammaiskortin avulla innostetaan eri alojen palveluntarjoajat kehittämään asiakaspalveluaan yhä saavutettavammaksi. Vammaiskorttikohteissa etsitään ratkaisuja parempaan asiakaspalveluun huomioimalla vammaiset ihmiset yhtenä tärkeänä asiakasryhmänä. Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan myös vammaisia asiakkaita. Kysythän rohkeasti kuljettajalta,  jos kaipaat apua tai tukea. Lue asiasta lisää www.vammaiskortti.fi.