Skip to content

Palvelut

Tilaa taksi

0100 4131

(2,84 €/puh + 0,55 €/min + pvm/mpm)

Tilaa invataksi

0100 4531

(2,84 €/puh + 0,55 €/min + pvm/mpm)

Tilaa Kela-taksi (Pirkanmaa)

0800 41 5710

(maksuton)

Kuvassa valkoinen taksi, naistaksinkuljettaja ja kaksi asiakasta, joista toinen on mies ja toinen on nainen. Naisasiakas ojentaa naistaksinkuljettajalle ostamiaan kukkia.

Taksi Tampereen asiointipalvelu

  • Auttaa sinua luotettavasti tilanteissa, joissa tarvitset apua kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa, apteekissa, virastossa, lääkärissä tai pankissa.
  • Kuljettaja avustaa sinua koko matkan ja asioinnin ajan.
  • Asiointipalvelun matkan hinta on normaalin taksimatkan hintainen.
  • Palvelu on saatavilla kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.
  • Asiointipalvelu tilataan taksin tilausnumerosta p. 0100 4131

Lue lisää asiointipalvelusta

Snäpin logo

Tavarankuljetuspalvelu

Snäpi-palvelumme kuljettaa kaikenlaiset taksiin mahtuvat paketit paikasta toiseen, juuri silloin kuin haluat. Ei turhia odotteluja, kun saat tarkat aika-arviot paketin saapumisesta minuuttien tarkkuudella. Snäpi tarjoaa myös puhelimen selaimella toimivan tilauskanavan, josta pystyt helposti tilaamaan kuljetuksia missä vain ja milloin vain. Hinta kerrotaan sinulle aina ennen tilauksen varmistamista, jolloin sinulle ei tule yllätyskuluja. Maksat vain sen mistä sovittiin!

Snäpistä voit lukea lisää sekä tehdä tilauksen täällä https://snapi.fi/.

Vammaiskortin logo. Logossa teksti: "Yhdenvertaisuus, osallisuus, aktiivisuus"

Taksi Tampereesta Vammaiskorttikohde

EU:n Vammaiskortilla vammaiset ihmiset voivat Suomessa ja EU-maissa todentaa vaivattomasti vammaisuutensa tai avustajan tarpeensa matkustaessaan tai osallistuessaan erilaisiin tapahtumiin. EU:n vammaiskortin avulla innostetaan eri alojen palveluntarjoajat kehittämään asiakaspalveluaan yhä saavutettavammaksi. Vammaiskorttikohteissa etsitään ratkaisuja parempaan asiakaspalveluun huomioimalla vammaiset ihmiset yhtenä tärkeänä asiakasryhmänä. Pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan myös vammaisia asiakkaita. Kysythän rohkeasti kuljettajalta,  jos kaipaat apua tai tukea. Lue asiasta lisää www.vammaiskortti.fi.