Skip to content

Kuva on graafinen mainos kuva, jossa on valkoinen auto, pahvilaatikko snäpin logolla sekä teksti "Mitä, mistä, milloin vain, 24/7.

Tiesithän, että tarvittaessa taksi kuljettaa pelkästään tavaraa?

Ota käyttöön tavarankuljetuspalvelumme!

Kuljetamme kaikenlaiset paketit paikasta toiseen, juuri silloin kuin haluat. Ei turhia odotteluja, kun saat tarkat aika-arviot paketin saapumisesta minuuttien tarkkuudella. Tällä hetkellä palvelu on toiminnassa Pirkanmaalla.

Snäpin älykkäät reittisuunnittelut yhdistelevät kuljetuksia ja laskevat aina parhaimman tavan ja reitin tuoda kaipaamasi paketti perille, juuri silloin kun sinä haluat.

Teemme nopean kuljetuksen tilauksen mahdollisimman helpoksi loppuasiakkaalle

Palvelu on toteutettu Tampereen Aluetaksi Oy:n kehittämällä järjestelmällä. Palvelulupauksena teemme nopean kuljetuksen tilauksen mahdollisimman helpoksi loppuasiakkaalle. Käytännössä tämä tarkoittaa perinteisten tapojen (puhelin ja websovellus).

Snäpillä voi tilata niin yritys- kuin henkilöasiakaskin

Tämä ainutlaatuinen tavarankuljetuspalvelu tuo paketit ovellesi saman päivän aikana. Kun tilaat Snäpin, olemme noutamassa toimitusta saman tien, viimeistään kahdessakymmenessä minuutissa. Mikäli vientipaikka on 20 km säteellä, ovat tavarat perillä jopa tunnissa tilauksestasi.
Lue lisää Snäpi-palvelusta ›

Snäpin logo.
Tee tilaus