Skip to content

Lataa Google Playsta

Taksin tilaaminen on nyt entistä helpompaa ja yksinkertaisempaa! Taksi Tampere on julkaissut uuden tilaustavan tilata taksi Taksi Tampere Lite -sovelluksella. Sovellus on tällä hetkellä ladattavissa Google Play -kaupasta ja myöhemmin myös App Storesta.

Taksi Tampere Liten käyttöönotto on erittäin helppoa. Rekisteröitymiseen tarvitsemme vain puhelinnumerosi. Myös tilaaminen käy helposti ja näppärästi. Litellä maksat matkasi aina autossa. Taksi Tampere Lite noudattaa Taksi Tampereen hinnastoa, jonka löydät täältä. Kokeile, miten näppärä Taksi Tampere Lite on!

Taksi Tampere Lite -sovellus on taksisovellus, jonka kautta saatavillasi on Tampereen seudun ylivoimaisesti suurin automäärä ja sitä kautta varmimmat kyydit. Lataa sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi nyt heti, niin saat kyydin nopeasti silloin kun sen tarvitset. Lataaminen ja rekisteröityminen on tietenkin täysin ilmaista. Myös taksin tilaaminen sovelluksella on maksutonta.

Taksi Tampere Lite -sovellus toimii Taksi Tampereen toimialueella Tampereen lisäksi myös Nokialla, Ylöjärvellä (ei Kuru), Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Sovelluksella tavoitat Taksi Tampereen noin 500 taksia.

Lataa Google Playsta


Käyttöehdot
Tietosuojaseloste

Taksi Tampere Lite