Skip to content

Yrittäjille ›

7 ilmoitusta

Julkaistu 2 tuntia sitten

Laatutaksi Jokinen Oy

Yhteyshenkilö: Jukka Jokinen, puh. 0442376901

Haetaan useampaa Yö.kuöjettajaa Yhtiöömme . Vuorot voi itse valita. Sekä Viikonlopun päivävuoroihin kuljettajia. Autot Volvo sekä Mb Henklöautoja sekä Tila-autoja. Ajovälitys TAT . KELA , SOTE, PSHP, Sekä Oma välitys keskus. Ota pikaisesti yhteyttä.

Julkaistu 5 päivää sitten

SunTaksi Oy

Yhteyshenkilö: Marjo Mäkinen, puh. 0400633256

Haemme 1-2 kuljettajaa elokuusta alkaen. Tarjoamme: · kattavan asiakaskunnan (koulukuljetukset, kehitysvammaisten päivätoimintakuljetukset, sotekyydit, kelakyydit, Taksi Tampereen tilaukset jne.) · paljon vakiasiakkaita · etukäteen suunnitellut työvuorot, työ on vuorotyötä · uudet autot, kuusi Mersun Sprinteriä · lämpöisen hallipaikan Kolmenkulmassa, josta hakea taksi ja jossa pitää omaa autoa vuoron ajan · työterveyshuollon · maksamme tarvittaessa Taksi Tampereen koulutuksen · maksamme provisiopalkan, mutta takaamme 10€ tuntipalkan (tulot kuukaudessa noin 2000 -3500 €) · 1-3 päivän perehdytyksen · mielenkiintoisen työn Ole yhteydessä sähköpostilla suntaksioy@gmail.com tai puhelimitse 0400 633256/Marjo, niin kerromme lisää.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Jari Niemi Oy

Yhteyshenkilö: Jari Niemi, puh. 0408409323

Työtä tarjolla innokkaalle ja asiakaspalveluhenkiselle taksinkuljettajalle erikseen sovittaviin työvuoroihin, joustaen toiveiden mukaan. Joko vakituiseen työsuhteeseen tai tuurauksia toiveidesi mukaan. Työkaluina 2x Spinter ja 2 x E-farmari. Ajot TAT, Vinka, Tuomi Logistiikka, Kela jne. Hyvä palkka, hyvästä työstä. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä, niin kerron lisää.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

OivaTaksi

Yhteyshenkilö: Kari Sahimäki, puh. 0400176544

Heips! Tarjolla vakituista tai osa-aikaista yövuoroa 8h tilataksilla. Auton asemapaikka Vuores/Hervanta suunnalla tai vaihtoehtoisesti Ylöjärvi Soppeenmäki/ Kolmenkulma. Autoissamme on varmasti riittävästi tilauskanavia tuottavaan ajoon. Hyvälle kuljettajalle hyvä ja reilu palkka. Mukava ja rento työporukka, tule mukaan. Soita lisätietoja. 0400176544 / Kari. Taksi Tampereen ID olisi hyvä olla, maksamme myös koulutuksen jos tulet uutena.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

A-Palvelutaksi Oy

Yhteyshenkilö: Mika Bergius, puh. 0400832114

Tarvetta olisi kuljettajalle invataksiin sekä päivä- että yövuoroihin. Soita niin keskustellaan

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Lomamuutto Oy / abouTaxi

Yhteyshenkilö: Lindberg Vesa, puh. 050-4871912

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen kuljettajia päivä- ja yövuoroihin, kokemus taksialalta, sekä taksinkuljettajan ajolupa ja mahdollinen aluetaksin ID lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työvälineesi on henkilöauto (farmari). Toimimme Tampereen Aluetaksin, KELA- ja sotevälityksissä. Palkkaus pohjapalkka + provisio tai puhdas provisio, sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tarkemmin.

Julkaistu 3 kuukautta sitten

Tmi Pekka Johansson

Yhteyshenkilö: Päivi Kantola, puh. 0400449426

Hei, Apuja tarvitaan; - arkisin iltavuorot - yövuorot - viikonvaihteissa kaikki vuorot. Vuoroista voidaan sopia kuinka vaan ja mitä vaan, satunnainenkin apu otetaan ilolla vastaan. Auton koti lännessä, mukava isäntä ja siisti eemeli.