Yrittäjille ›

19 ilmoitusta

Julkaistu 11 tuntia sitten

Taksi Harri Helminen

Yhteyshenkilö: Harri Helminen, puh. 0405325511

Haluaisitko ajaa yhden tai useamman pe tai la yön kuukaudessa. Volvo V70 löytyy Tammelasta ja suomenkieli ehdoton edellytys..Soittele tai laita s-postia niin sovitaan tarkemmin

Julkaistu 3 päivää sitten

Jymyn Taksipalvelu

Yhteyshenkilö: Jyrki Tuomela, puh. 040 1826084

Etsimme tunnollista ja palveluhenkistä taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Autona on 1+8/inva. Meiltä löytyy aluetaksin välitys, kela ja vinka. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin 1.8. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla jymyn.taksipalvelu@taksitampere.fi niin kerron mielelläni lisää.

Julkaistu 4 päivää sitten

Solago Oy

Yhteyshenkilö: Jarkko Jaksola, puh. 0404889888

Haemme kuljettajia päivä- ja yövuoroon. Auto Custom Transit Inva ja MB E välitykset TAT Vinka, PIR Kela KH Kela. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mukavan tiimin. Autojen vaihtopaikat sovittavissa.

Julkaistu 6 päivää sitten

Tonin Taksi & Bussi Oy

Yhteyshenkilö: Toni Saarimäki, puh. 0405379145

Etsimme työsuhteeseen vakituista/osa-aikaista kuljettajaa. Työajat on sovittavissa ja palkka kilpailukykyinen. Erityisesti haemme yö- ja viikonloppukuljettajaa. Taksimme on tilatakseja ja autoilla paljon sopimusajoa, mm. paari- ja koulukuljetuksia. Lisäksi yrityksellä on pikkubusseja, joten D1-/D-ajokortin omistaminen on plussaa. Meillä on Kangasalla Lahdentien varressa omat hallitilat (15min. Tampereen keskustasta), jossa toimii myös autokorjaamo ja -pesula. Hallitilat on käytössä henkilökunnalle. Palkka on riippuen työajasta 36%-40% alvillisesta. Päälle lasketaan lomakorvaus. Jos sinulla ei ole vielä kokemusta taksiammatista, niin ota yhteyttä! Avustamme koulutuksessa.

Julkaistu 1 viikko sitten

taksikunkku ky

Yhteyshenkilö: mika lähteinen, puh. 0409528577

Haen kuljettajaa henkilöautoon.Voit valitamikä parhaiten käy.Työn voi aloittaa vaikka heti.

Julkaistu 1 viikko sitten

Easy Ride Logistics Oy

Yhteyshenkilö: Mohamed-Madar Jamac, puh. 043200700

Haluaisitko liikkuvaan, joustavaan ja tyylikkääseen työhön, jossa pääset tarjoamaan asiakkaille ainutlaatuisia elämyksiä päivittäin? Jos vastauksesi on myönteinen, tule meille töihin. Haemme joukkoomme luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä kuljettajaa yövuoroon. Työvuorot ovat joustavia, kuitenkin toivomme auton olevan ajossa rahakkaaseen aikaan eli viikonloput. Ajokalustona toimii uusi ympäristöystävällinen Toyota Prius Hybrid, joka kuuluu luotettavaan ja maineikkaaseen Taksi Tampereen ajovälitykseen. Jos olet vasta valmistunut Taksi Tampereen kuljettajakurssista, maksamme sinulle takaisin kurssimaksun kuittia vastaan. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa (38-40% päivän tuotosta/Pohjapalkka+provisio) kuljettamille ja lisäksi 6.kuukauden välein bonusta. Sinulta toivomme: -Taksi Tampereen ID-numeroa -Hyvää asiakaspalvelutaitoa -Ammattimaista sekä rauhallista otetta liikenteessä -Nuhteetonta taustaa -Joustavuutta Perehdytämme työntekijämme huolellisesti kuljettajan tehtäviin ja työssä sinua tukee laaja ja osaava tiimi. Myös meiltä saat muitakin etuja. Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi s.postiin tai tartu luuriin ja soittaa klo.16.00-20.00 aikaan.

Julkaistu 1 viikko sitten

LAATUTAKSI JOKINEN OY

Yhteyshenkilö: JUKKA JOKINEN, puh. 0442376901

Haetaan kuljettajia päivävuoroihin sekä yö:vuoroihin valita voi joko henkilöautolla tai tilataksilla/inva. voi ottaa satunnaisia vuoroja tai jos haluaa vakipaikan niin sekin järjestyy. Soittele Jukalle pikasesti. 0442376901 Hallimme on Ylöjärvi/Elovainio

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Markku Innanmaa Oy

Yhteyshenkilö: Kalle Innanmaa, puh. 0400-730602

Etsimme vakituisia tai tilapäisiä kuljettajia arki öihin ja/tai viikonloppuihin. Autoissa Vinkat, Kelat yms välitykset. Autoina Sprinttereitä (paari- ja pyörätuolivarustukset) ja pari 5008 pösöä, jotka sijaitsevat Nokialla. Hallilla mahdollisuus pestä ja huoltaa myös omaa autoa. Vuorot sovittavissa joustavasti.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Eija Penttilä

Yhteyshenkilö: Eija Penttilä, puh. 0400624717

Haemme tilataksiin lapsirakasta taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla 4pv/viikko kouluajoa kokopäiväisesti n.40h viikossa. Hyvä palkkaus, koulupäivinä kuljettajalle maksetaan tuntipalkka, muina aikoina % palkkaus. Hallimme hyvällä sijainnilla Messukylässä. Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä soittamalla puh. 0400624717 / Eija tai sähköpostilla eija.penttila1@gmail.com

Julkaistu 2 viikkoa sitten

SunTaksi Oy

Yhteyshenkilö: Marjo Mäkinen, puh. 0400633256

Koska yksi kuljettajistamme lähtee opiskelemaan, niin SunTaksi Oy etsii taksinkuljettajaa. Työ on sopimuksen mukaan osa-aikaista tai kokoaikatyötä. Työvuorot sisältävät päivä-, ilta- ja yövuoroja. Työvuorolistat tehdään mahdollisimman pitkäksi aikaa eteenpäin. Meillä on kuusi esteetöntä taksia (kaikki Mersun Sprintereitä), joiden hallipaikka on Kolmenkulmassa. Kuljettajille maksetaan provisiopalkka sekä takuupalkkana tuntipalkka. Meillä on myös yleislääkäritasoinen työterveyshuolto. Meillä on Taksi Tampereen kokonaisvälitys, sote-, kela- ja koulukyytejä, Nokian päivätoimintakyydit sekä muita omia tilauksia. Ota yhteyttä puhelimitse Marjoon p. 0400 633256 tai laita sähköpostia suntaksioy@gmail.com.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Nestella Oy

Yhteyshenkilö: Tapio Lintulahti, puh. 0500 55 9999

Haemme kuljettajia koko- tai osa-aikaiseen työhön. Pääsääntöisesti vuoroja tarjolla ilta- ja yövuoroihin arkena ja viikonloppuisin, sekä viikonloppuisin päivävuoroja. Kalustoa löytyy tila-/invatakseista henkilöautoihin. Ajamme TAT-välityksessä ja kela- ja sotekyytejä. Oletko sinä hyvällä, asiakaspalveluhenkisellä asenteella varustettu henkilö ja haluat liittyä hyvään työporukkaamme? Koulutamme kuljettajiamme itse ja ohjaamme Taksi Tampereen koulutuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy työstä lisää!

Julkaistu 2 viikkoa sitten

OivaTaksi

Yhteyshenkilö: Kari Sahimäki, puh. 0449817892

Moi. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ja/tai tuuraajaksi ammattitaitoista ja palveluhenkistä mukavaa kuljettajaa mahtavaan ja joustavaan seuraamme. Autoina ilma-alustainen huippuvarusteltu E-sarjan MB sedan ja pieni esteetön Caddy 1+6 paikkainen invavarusteltuna. Autoissa TAT- ja Kelavälitys+ omia sopimusajoja, sekä myös Sote ajot toisessa. Työajat sovittavissa joustavasti. Autojen majapaikat Ylöjärvellä tai Länsi-Tampereella/sop.mukaan Hyville tyypeille hyvä palkkausjärjestelmä. Soita lisätietoja 044-9817892 Kari

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Taksi Mertimo Oy

Yhteyshenkilö: Tommi Mertimo, puh. 0400768957

Pääasiassa päivävuoroja tarjolla farmari Superbilla. Palkka neuvotellaan erikseen, mutta perustuu prosenttipalkkaukseen. Auton paikka on Härmälässä. Autossa TAT-välitys, Kela ja Vinka.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Tmi Pekka Johansson

Yhteyshenkilö: Päivi Kantola, puh. 0400449426

Ilta- sekä yövuoroille kuljettaja hakusessa. Vakituinen työpaikka tarjolla mutta tilapäinenkin apu otetaan ilolla vastaan. Kaikki vuorot sovittavissa sekä soviteltavissa. Auton koti Ylöjärven keskustan tuntumassa, päiväkuljettajan koti Petsamossa. Mukava isäntä ja siisti eemeli. Kiitos huomiostasi.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Taksi Sami Lahtinen

Yhteyshenkilö: Sami Lahtinen, puh. 0456735486

Tarjolla olis vakityötä.👍 Päivä/yövuoroja. Päivävuoroissa vakikyytejä joka arkipäivälle. Vinkat, kelat ja koulukyydit on. Ota yhteyttä 0456735486 ja kysele lisää👍

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Taksi Iivonen

Yhteyshenkilö: Pasi Iivonen, puh. 0400-211943

Haetaan kujettajaa viikonloppu ,tuuraus ja yö ajoon.Palkka sopimuksen mukaan.

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Taksi Ville Raudasoja

Yhteyshenkilö: Ville Raudasoja, puh. 0407527804

Moi. Satunnaisia päivävuoroja tarjolla (miksei yövuorojakin), kokemusta omaavalla ja luotettavalle kuljettajalle. Auto on siisti ja tilava Volvo V90, välityksenä Taksi Tampere, Vinka ja Kela. Laita viestiä jos en heti vastaa...

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Taksi Jari Niemi Oy

Yhteyshenkilö: Jari Niemi, puh. 0408409323

Haemme asiakaspalveluhenkistä taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä osa-aikaista kuljettajaa erikseen sovittaviin työvuoroihin, joustaen toiveidesi mukaan. Nokian hallilla MB- kalustona 2x inva-autot + 2x farmarit. Ajoja TAT, Vinka, Tuomi Logistiikka, Kela. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä, niin kerron lisää.

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Taksi Team Tampere Oy

Yhteyshenkilö: Vesa Lammi, puh. 0400231475

Taksi Team Tampere Oy hakee palveluhenkisiä ja motivoituneita taksinkuljettajia. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työvuorot ovatpäivä-, ilta-, yövuoroja sekä viikonloppuvuoroja (työvuorot sovittavissa).Työ sopii myös lisäansioita hakeville.Meillä on kolme esteetöntä taksia (Mercedes Benz Sprinter) sekä neljä farmaritaksia. Hallipaikkamme sijaitsee Pirkkalassa. Kaikki automme ovat TAT-kokonaisvälityksessä, myös Kela- ja Vinka välityksessä. Ota yhteyttä Vesa Lammi puh. 0400 231 475.