Yrittäjille ›

16 ilmoitusta

Julkaistu 9 tuntia sitten

Mixun.Taksi oy

Yhteyshenkilö: Mika Liikka, puh. 0509182075

Etsitään viikonloppu kuljettajaa. Eli ajaa saa viikonloppusin pe-la oman jaksamisen mukaan.

Julkaistu 2 päivää sitten

JBTAXI

Yhteyshenkilö: Jabar, puh. 0443461930

Etsitään päiväkuljettajaa 3-4 vuoroon viikossa. Palkkaus 40%/alv0% Autona automaatti Optima

Julkaistu 3 päivää sitten

Taksi H-R Virtanen

Yhteyshenkilö: Hanna Virtanen, puh. 0500 624628

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen kuljettajaa. Ajoja on pääsääntöisesti yöaikaan, mutta vuoden alusta viikot 2-10 saa kuljettaja ajaa päiviä/öitä oman maun mukaan. Autoina Volvot V90 ja V70. Molemmat taksitampereen välityksessä, sekä kelat. Vinka kyydit on myös toisessa autossa. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan lisää.

Julkaistu 3 päivää sitten

TAXI-TIMO Aimox Oy

Yhteyshenkilö: Timo Paukku, puh. 0407542644

Tarvitaan sillon tällöin tuuraajaa, lähinnä pe ja la. Välillä myös viikolla, päivä ja yö vuoroja. Jos löytyy hyvä kuljettaja, niin vuoroja voi tulla enemmänkin ja vakituinen työpaikka voi olla mahdollinen, ainakin siinä vaiheessa, kun tulee toinen auto. Nyt kalustona mercedes-benz E200d TA Premium Pro vm 2018. Kyseessä siis farmari mese. Taksi Tampereereen lisäksi sote ja Kela. Soita tai paremminkin laita viestiä. S-posti on tietysti paras. Kuulemisiin. Timo

Julkaistu 1 viikko sitten

Taksi J. Annala Oy

Yhteyshenkilö: Joonas Annala, puh. 0400 184 404

Haemme tunnollisia ja luotettavia kuljettajia loistavaan työporukkaamme! Haemme yhtä koko- tai osa-aikaista kuljettajaa yövuoroihin viikonloppupainotteisesti (Härmälä), yhtä koko- tai osa-aikaista kuljettajaa arki- ja/tai viikonloppupäivävuoroihin (Hervanta), ja yhtä osa-aikaista kuljettajaa viikonlopun päivävuoroihin (Härmälä). Työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Edellytämme sinulta taksinkuljettajan ajolupaa, rehtiä, työtä vieroksumatonta asennetta, ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Emme edellytä kokemusta taksinkuljettajan työtehtävistä emmekä Taksi Tampereen kuljettajakoulutusta. Tarvittaessa perehdytämme sinut työhön ja maksamme Taksi Tampereen kuljettajakoulutuksen. Meillä saat työstäsi reilun korvauksen: maksamme takuutuntipalkan ja sen lisäksi tuloslisän. Tämän päälle kaikki kuljettajamme saavat Smartum Liikunta- ja kulttuuriedun arvoltaan 400 euroa/vuosi. Täällä ei kyydit lopu kesken: autot ovat Taksi Tampereen välityksessä, Tuomi Logistiikan sote-välityksessä (Vinka), kelavälityksessä sekä Menevä-välityksessä. Lisätietoa työpaikasta saat puhelimitse ja sähköpostitse. Tervetuloa!

Julkaistu 1 viikko sitten

Helin Taksi Oy

Yhteyshenkilö: Heli Toivonen, puh. 0405654420

Talousasioistaan huolehtiva taksiyrittäjä etsii työvoimaa! Vakikuljettajani lähtee vuoden alussa armeijan harmaisiin. Etsitään siis kuljettajaa vähintään viikonlopun yövuoroihin, mutta töihin pääsee myös kokoaikaisesti, eli myös arkiöihin. Kustannan tarvittaessa koulutuksen Tampereen Aluetaksin kurssille. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, joka mieluummin ansaitsee kuin juhlii viikonloppuisin. Työkalu on uusi hybridi-Mondeo ja sijaitsee Leinolassa.

Julkaistu 1 viikko sitten

Tampereen Palvelutaksit Ky

Yhteyshenkilö: Tiina Kansikas, puh. 050 3219160

Yrityksemme mukavassa työporukassa on työpaikka tarjolla taksinkuljettajalle päivävuoroihin. Uuden alalle tulevan kuljettajan koulutamme mielellämme taksinkuljettajan työtehtäviin. Tarjoamme työvälineeksi henkilöauton ja toimimme Tampereen Aluetaksin ja Tuomi Logistiikan välityksessä. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä Tiinaan.

Julkaistu 1 viikko sitten

Nestella Oy

Yhteyshenkilö: Kimmo Sandell, puh. 0500 55 9999

Haemme yö- ja viikonloppu kuljettajia yritykseemme. 11 ajoneuvon uudehkosta kalustosta löytyy MB Sprinter tilatakseja (inva-/paarikyydit), Skoda Superb / Octavia henkilöautoja ja VW Caddy esteetön auto. Kuulumme Taksi Tampereen täysvälitykseen ja ajamme myös Kela- ja sote-kyytejä. Ajoja siis löytyy monipuolisesti ja työvuorotkin ovat räätälöitävissä tilanteesi mukaan, etsit sitten vakituisempaa työtä, lisätuloja opiskelujen tai toisen työn rinnalle. Ota yhteyttä ja tule juttelemaan toimistollemme aiheesta lisää.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Easy Ride Logistics Oy

Yhteyshenkilö: Mohamed-Madar Jamac, puh. 043200700

Hae meille kuljettajaksi niin saat 600€ sitoutumisrahaa 6.kuukauden välein. Jos olet uusikuljettaja, maksamme sinulle takaisin taksinkuljettajakoulutuksen kustannukset heti sopimuksen allekirjoittamisesta. Etsimme nyt kasvavaan perheyritykseen innokasta ja motivoitunutta yövuoron kuljettajaa. Työ on kokoaikaista. Meillä saat itse päätä, mitkä arkiyöt pidät vapaata ja viikonloppu vapaatkin on sovitettavissa. Autona on uusi Toyota Prius+ hybrid. Auto kuuluu Taksi Tampereen välitykseen, johon edellytämme sinulta Taksi Tampereen ID-numeron. Meillä kuskit sopivat keskenään, missä vaihtavat autot eli on mahdollista saada auto omalle pihalle. Kyseisen auton päiväkuski asuu Hervannassa. Soita tai lähetä s.posti heti ja tule tekemään työtä, josta voit olla ylpeä. Yhteistiedot Puh: 0443200700 S.posti: easyridelog@gmail.com

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Kankare Oy

Yhteyshenkilö: Inge Kankare, puh. 040 8441144

Haemme invataksiin kuljettajaa. Autona on vuoden vanha MB Sprinter (autom.) ja vakikuljettaja saa pitää sen omalla pihalla. Kela ja Vinka kuljettukset. Palkka sovittavissa. Työajat päätät itse. Soita ja kysy lisää.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Tonin Taksi & Bussi Oy

Yhteyshenkilö: Toni Saarimäki, puh. 0405379145

Haemme ahkeraa ja tunnollista kuljettajaa joukkoomme. Tonin Taksi & Bussi Oy on perustettu 2004 ja yrityksen toimitilat sijaitsee Kangasalla. Kalustoomme kuuluu 3 tilataksia ja 5 pienoisbussia (10-22 paikkaisia). Kalusto on uudehko ja monipuolinen. Automme on varustettu paarivarustuksilla ja alkolukoilla. Autoilla on runsaasti sopimusajoa, kuten koulukuljetuksia ja paarikuljetuksia. Haemme erityisesti yö- ja viikonloppukuljettajia tilatakseihin. Lisäksi meillä on tarjota myös arkipäivävuoroja sopimuksen mukaan. Ota reippaasti yhteyttä ja räätälöidään työvuorot sinun menojesi mukaan. Viikonloppu- ja yötyössä palkka on 40% alvittomasta + lomakorvaukset. Koulutamme sinulle paarien käytön.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Tam-Taxi oy Tampere

Yhteyshenkilö: Teuvo Kontuniemi, puh. 0500632442 , 0406831742

Haemme kolmea Taksinkuljettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Perehdytämme työhön. Saat itse valita työvuorosi. Työterveyshuolto on kaikille kuljettajille. Autot on Citroen c5 autom, Kaikki autot on Kela Sote ja Aluetaksin välityksessä. tule mukavaan Tiimiin.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Tavaksi

Yhteyshenkilö: Halonen sami, puh. 0405262527

Tarvittaisiin yö kuljettajaa viikonlopun öihin. Arkenakin öitä tarjolla ,jos intoo riittää! Alotukset ja lopetukset omien menojen mukaan.! palkka 40%

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Taksipalvelu Mika Bergius

Yhteyshenkilö: Mika Bergius, puh. 0400832114

Invataksiin kuljettajaa, päivävuorotuurauksia ja yövuoroja vaikka päätoimisesti

Julkaistu 3 viikkoa sitten

TampeRent Oy

Yhteyshenkilö: Eero Manner, puh. 0503577715

Nyt pääsis ajelemaan ilta- / yövuoroja uudenkarheella MB Sprinterillä. Auto: Mercedes Benz Sprinter, Tila-auto, Automaattivaihteinen, 1+8 henkilöä, Invataksi, Paarivarusteinen Etsinnässä hyvä tyyppi kuljettamaan kyseistä laitetta vakituisesti tai tilapäisvuoroihin. Ollaan TAT:n kokonaisvälityksessä, Kelassa, Vinkassa, Menevässä eikä kirjatkaan tyhjiä ole. Löytyy työterveydet ym.. ja työporukka myös mahtava. Palkka ja edut on hyvät ja työ on joustavaa. Vastapainoksi toki edellytämme reilua meininkiä myös tähän suuntaan. 🙂 Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä, niin jutellaan kahveekupin ääressä "speksit" kuntoon. Soitot Henkalle, p. 044 239 9409.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Tmi Pekka Johansson

Yhteyshenkilö: Päivi Kantola, puh. 0400 449426

Hei, apuja tarvitaan lauantaille 26/10/2019, alkaen klo 15,00->07,00, kaikki käy, lyhyt vuoro tai pitkä vuoro, auto (MB 200E) lännessä. Soita tai laita sähköpostia, kiitos.