Yrittäjille ›

9 ilmoitusta

Julkaistu 1 päivä sitten

Taksi J. Annala Oy

Yhteyshenkilö: Joonas Annala, puh. 0400 184 404

Haemme taksinkuljettajia sekä osa-aikaisiin että kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteesiin. Taksi J. Annala Oy on vuonna 2018 perustettu Tampereen ja koko Pirkanmaan alueella toimiva taksiyritys. Tarjoamme palveluita kuluttajille yhteistyössä mm. Taksi Tampereen ja Menevän kanssa. Lisäksi ajamme Taksi Tampereen välittämiä Kela-kyytejä ja Tuomi Logistiikka Oy:n välittämiä vammaispalvelukyytejä. Jos olet hakemamme asiakaspalvelun ammattilainen ja teiden ritari, katso lisätietoja työpaikasta ja täytä työhakemus: https://bit.ly/2O7EKbj

Julkaistu 1 päivä sitten

Taksipalvelu Mika Bergius

Yhteyshenkilö: Mika Bergius, puh. 0400832114

Kuljettaja hakusessa päivä- ja yövuoroihin, vakityö invataksilla.

Julkaistu 1 päivä sitten

Taksi Janne Lehtinen Oy

Yhteyshenkilö: Janne Lehtinen, puh. 0400929639

Työtä tarjolla sekä vakituiselle päiväkuljettajalle, että viikonloppu/yökuljettajalle. Uusissa hyväkuntoisissa autoissa kelavälitys sekä vinkat. Toinen autoista vinka I ryhmässä. Hyviä vakikuljetuksia myös. Autojen säilytyspaikka hallilla Nokialla, jossa voit pestä, siivota ja huoltaa myös oman autosi. Vuorojen niin sopiessa voit pitää myös taksin kotonasi. Sovittavissa joustavasti. Sinä ahkera ja innokas henkilö, ota yhteyttä!

Julkaistu 1 viikko sitten

Taxi-198 Tampere

Yhteyshenkilö: Jari Lähdeaho, puh. 0505635498

Haen kahta kuljettajaa. Ajovuoroja on niin päivä-, ilta- ja yövuoroja takseihin 196 ja 198 . Autot VW Passat Farmari ja MB E-farmari. TAT ja KELA välitys, lisäksi Tuomilogistiikan Vinka 1 ja 3. Ota yhteyttä.

Julkaistu 1 viikko sitten

OivaTaksi

Yhteyshenkilö: Kari Sahimäki, puh. 0449817892

Moi. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ja/tai tuuraajaksi ammattitaitoista ja palveluhenkistä mukavaa kuljettajaa mahtavaan ja joustavaan seuraamme. Autoina ilma-alustainen huippuvarusteltu E-sarjan MB sedan ja pieni esteetön Caddy 1+6 paikkainen. Autoissa TAT- ja Kelavälitys+ omia sopimusajoja. Työajat sovittavissa joustavasti. Autojen majapaikat Ylöjärvellä tai Länsi-Tampereella/sop.mukaan Hyville tyypeille hyvä palkkausjärjestelmä. Soita lisätietoja 044-9817892 Kari

Julkaistu 1 viikko sitten

SunTaksi Oy

Yhteyshenkilö: Marjo Mäkinen, puh. 0400633256

SunTaksi Oy etsii vielä yhtä taksinkuljettajaa. Työ alkaa elokuussa. Työvuorot sisältävät päivä-, ilta- ja yövuoroja. Työvuorolistat tehdään mahdollisimman pitkäksi aikaa eteenpäin. Meillä on kuusi esteetöntä taksia (kaikki Mersun Sprintereitä), joiden hallipaikka on Kolmenkulmassa. Kuljettajille maksetaan provisiopalkka sekä takuupalkkana tuntipalkka. Meillä on myös yleislääkäritasoinen työterveyshuolto. Meillä on TAT:n kokonaisvälitys, Vinka, Movit, Kela, Nokian päivätoimintakyydit sekä muita omia tilauksia. Ota yhteyttä puhelimitse Marjoon p. 0400 633256 tai laita sähköpostia suntaksioy@gmail.com.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Iivonen

Yhteyshenkilö: Pasi Iivonen, puh. 0400-211943

Haetaan kujettajaa viikonloppu ,tuuraus ja yö ajoon.Palkka sopimuksen mukaan.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Taksi Team Tampere Oy

Yhteyshenkilö: Vesa Lammi, puh. 0400231475

Taksi Team Tampere Oy hakee palveluhenkisiä ja motivoituneita taksinkuljettajia. Työt voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Työvuorot ovatpäivä-, ilta-, yövuoroja sekä viikonloppuvuoroja (työvuorot sovittavissa).Työ sopii myös lisäansioita hakeville.Meillä on kolme esteetöntä taksia (Mercedes Benz Sprinter) sekä neljä farmaritaksia. Hallipaikkamme sijaitsee Pirkkalassa. Kaikki automme ovat TAT-kokonaisvälityksessä, myös Kela- ja Vinka välityksessä. Ota yhteyttä Vesa Lammi puh. 0400 231 475.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Jymyn Taksipalvelu

Yhteyshenkilö: Jyrki Tuomela, puh. 040 1826084

Etsimme tunnollista ja palveluhenkistä taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Autona on 1+8/inva. Meiltä löytyy aluetaksin välitys, kela ja vinka. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään kuitenkin 1.8. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla jymyn.taksipalvelu@taksitampere.fi niin kerron mielelläni lisää.