Skip to content

Yrittäjille ›

7 ilmoitusta

Julkaistu 7 tuntia sitten

Tampereen Palvelutaksit Ky

Yhteyshenkilö: Tiina Kansikas, puh. 0503219160

Haemme kuljettajaa viikonlopun ilta/yövuoroihin ja satunnaisiin arkipäiviin. Työkaluna on 1 + 8 esteetön Transit, automaatti. Välityksenä mm. TAT kokonaisvälitys, kela ja sote. Tallimme sijaitsee Myllypurossa. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Voit laittaa myös viestiä osoitteeseen tiina.kansikas@gmail.com.

Julkaistu 5 päivää sitten

Laatutaksi Jokinen Oy

Yhteyshenkilö: Jukka Jokinen, puh. 0442376901

Haetaan useampaa yökuljettajaa yhtiöömme. Vuorot voi itse valita. Haemme myös kuljettajia viikonlopun päivävuoroihin. Autot Volvo sekä Mb. Henkilöautoja sekä tila-autoja. Ajovälitys TAT, KELA , SOTE, PSHP, sekä oma välityskeskus. Ota pikaisesti yhteyttä!

Julkaistu 2 viikkoa sitten

tatar yusof tmi

Yhteyshenkilö: Yusof Mehteri, puh. 0456501557

Kuljettajan tarve Lexus-taksin kuljettajalle, kaikkia vuoroja tarjolla ihan kuinka sovitaan. Vakituiselle kuljettajalle asianmukainen työ-asu, kilpailukykyinen prosenttipalkka, sunnuntait vapaat, auto Iiddesrannassa, mukava ja rento työmaa. Tuoreemmalle kuljettajalle kunnon perehdys työkaluihin sekä luonnollisesti kirjallinen työsopimus. Soita tai laita mailia niin sovitaan tapaaminen, kiitos. Tervetuola "remmiin"!

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Kuljetusliike Sami Koskinen Oy

Yhteyshenkilö: Oliver Koskinen, puh. 0400350799

Olisi halukkuutta ostaa Tampereen Aluetaksi Oy:n osakkaita.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Taksi Jouni ja Jaakko Vainio Oy

Yhteyshenkilö: Jouni Vainio, puh. 0400622104

Haemme paria uutta kuljettajaa joukkoomme. Ajamme Aluetaksin välityksellä, sekä sote- ja kelakuljetuksia. Työ on vuorotyötä ja provikkapalkkalla. Autoina kaksi inva-sprintteriä ja E-sarjan farmari. Yhteydenotot Jouni Vainio 0400622104

Julkaistu 3 viikkoa sitten

A-Palvelutaksi Oy

Yhteyshenkilö: Mika Bergius, puh. 0400832114

Tarvetta olisi kuljettajalle invataksiin sekä päivä- että yövuoroihin. Soita niin keskustellaan

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Lomamuutto Oy / abouTaxi

Yhteyshenkilö: Lindberg Vesa, puh. 050-4871912

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen kuljettajia päivä- ja yövuoroihin, kokemus taksialalta, sekä taksinkuljettajan ajolupa ja mahdollinen aluetaksin ID lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työvälineesi on henkilöauto (farmari). Toimimme Tampereen Aluetaksin, KELA- ja sotevälityksissä. Palkkaus pohjapalkka + provisio tai puhdas provisio, sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tarkemmin.