Yrittäjille ›

14 ilmoitusta

Julkaistu 2 päivää sitten

Taksiliikenne Liuhtonen Oy

Yhteyshenkilö: Kimmo Liuhtonen, puh. 050 63110

Haemme tunnollista ja ahkeraa kuljettajaa tiimimme. Tarjolla on ajovuoroja sekä päivällä että yöllä ajomahdollisuuksiesi mukaan. Autona on 2018 mallin Mercedes E 200 d, jonka talli sijaitsee Epilässä. Tampereen Aluetaksin, Tuomi Logistiikan Kelan ja Soten välitykset ovat käytössä. Ota yhteyttä sähköpostilla: kimmo.liuhtonen@saunalahti.fi tai puh. 050 63110. Tarjolla on sopivat ajovuorot ja kilpailukykyinen palkkaus.

Julkaistu 6 päivää sitten

Taksi Kankare Oy

Yhteyshenkilö: Inge Kankare, puh. 040 8441144

Haemme invataksiin kuljettajaa. Autona on vuoden vanha MB Sprinter (autom.) ja vakikuljettaja saa pitää sen omalla pihalla. Kela ja Vinka kuljettukset. Palkka sovittavissa. Työajat päätät itse. Soita ja kysy lisää.

Julkaistu 1 viikko sitten

Tampereen Palvelutaksit Ky

Yhteyshenkilö: Tiina Kansikas, puh. 050 3219160

Yrityksemme mukavassa työporukassa on työpaikka tarjolla taksinkuljettajalle päivävuoroihin. Uuden alalle tulevan kuljettajan koulutamme mielellämme taksinkuljettajan työtehtäviin. Tarjoamme työvälineeksi henkilöauton ja toimimme Tampereen Aluetaksin ja Tuomi Logistiikan välityksessä. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä Tiinaan.

Julkaistu 1 viikko sitten

Tavaksi

Yhteyshenkilö: Halonen sami, puh. 0405262527

Tarvittaisiin yö kuljettajaa viikonlopun öihin. Arkenakin öitä tarjolla ,jos intoo riittää! Alotukset ja lopetukset omien menojen mukaan.! palkka 40%

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksipalvelu Mika Bergius

Yhteyshenkilö: Mika Bergius, puh. 0400832114

Invataksiin kuljettajaa, päivävuorotuurauksia ja yövuoroja vaikka päätoimisesti

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Tonin Taksi & Bussi Oy

Yhteyshenkilö: Toni Saarimäki, puh. 0405379145

Haemme ahkeraa ja tunnollista kuljettajaa joukkoomme. Tonin Taksi & Bussi Oy on perustettu 2004 ja yrityksen toimitilat sijaitsee Kangasalla. Kalustoomme kuuluu 3 tilataksia ja 5 pienoisbussia (10-22 paikkaisia). Kalusto on uudehko ja monipuolinen. Automme on varustettu paarivarustuksilla ja alkolukoilla. Autoilla on runsaasti sopimusajoa, kuten koulukuljetuksia ja paarikuljetuksia. Haemme erityisesti yö- ja viikonloppukuljettajia tilatakseihin. Lisäksi meillä on tarjota myös arkipäivävuoroja sopimuksen mukaan. Ota reippaasti yhteyttä ja räätälöidään työvuorot sinun menojesi mukaan. Viikonloppu- ja yötyössä palkka on 40% alvittomasta + lomakorvaukset. Koulutamme sinulle paarien käytön.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

TampeRent Oy

Yhteyshenkilö: Eero Manner, puh. 0503577715

Nyt pääsis ajelemaan ilta- / yövuoroja uudenkarheella MB Sprinterillä. Auto: Mercedes Benz Sprinter, Tila-auto, Automaattivaihteinen, 1+8 henkilöä, Invataksi, Paarivarusteinen Etsinnässä hyvä tyyppi kuljettamaan kyseistä laitetta vakituisesti tai tilapäisvuoroihin. Ollaan TAT:n kokonaisvälityksessä, Kelassa, Vinkassa, Menevässä eikä kirjatkaan tyhjiä ole. Löytyy työterveydet ym.. ja työporukka myös mahtava. Palkka ja edut on hyvät ja työ on joustavaa. Vastapainoksi toki edellytämme reilua meininkiä myös tähän suuntaan. 🙂 Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä, niin jutellaan kahveekupin ääressä "speksit" kuntoon. Soitot Henkalle, p. 044 239 9409.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Mäkinen Jukka

Yhteyshenkilö: Mäkinen Jukka, puh. 0500231628

Uusien MB Farkku 4- auton TEAMiin haemme sujuvan suomenkielen, hyvän asiakaspalvelun ja hyvän ajotaidon omaavia kuljettajia, viikko päivä/yö, viikonloppu päivä/yö vuoroihin. Sorvataan Sinulle sopivat vuorot ? Vuorojen vaihto Ylöjärvellä. Autoissa Tampereen Aluetaksin, Tuomi Logistiikan Kelan ja Soten välitykset. Työt voisi aloittaa heti sopimuksen mukaan. Hyvälle kuljettajalle hyvä palkka. Yhteys S-postilla, tai puhelimalla p. 0500 231 628.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

SunTaksi Oy

Yhteyshenkilö: Marjo Mäkinen, puh. 0400633256

Toimintamme laajenee, joten etsimme uutta kokoaikaista taksinkuljettajaa vuoden vaihteesta alkaen. Aloitusajankohta sovittavissa. Jos sinulla ei ole vielä taksinkuljettajan ajolupaa, niin ei hätää. Riittää, kun suoritat sen ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Tenttikirjan saa meiltä lainaan. Sen jälkeen tulee suorittaa Taksi Tampereen kahden päivän kurssi, jonka me maksamme. Tarvitset palveluhenkisyyttä, taitoa kohdata kaikenlaisia ihmisiä, niin vanhuksia, vammaisia, koululaisia kuin muitakin sekä mielellään kokemusta isolla autolla ajamisesta. Kaikki automme ovat esteettömiä Mersun Sprintereitä. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemuksestasi riippuen pidämme 1-3 päivän perehdytyksen. Jos sinulla ei ole vielä Taksi Tampereen koulutusta, niin työ on aluksi päivätyötä, sisältäen lauantait, mutta jatkossa on myös yö- ja sunnuntaivuoroja. Autojen nouto joko Kolmenkulmasta tai Lielahdesta. Meillä on provisio- ja takuupalkka. Lisätietoja ja hakemukset mielellään sähköpostitse osoitteeseen suntaksioy@gmail.com. Soittaakin saa numeroon 0400 633256/Marjo, mutta aina en ehdi vastaamaan puhelimeen, mutta soitan toki takaisin, jos jätät viestin.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Mixun.Taksi oy

Yhteyshenkilö: Mika Liikka, puh. 0509182075

Etsitään viikonloppu kuljettajaa. Eli ajaa saa viikonloppusin pe-la oman jaksamisen mukaan.

Julkaistu 4 viikkoa sitten

JBTAXI

Yhteyshenkilö: Jabar, puh. 0443461930

Etsitään päiväkuljettajaa 3-4 vuoroon viikossa. Palkkaus 40%/alv0% Autona automaatti Optima

Julkaistu 4 viikkoa sitten

Taksi H-R Virtanen

Yhteyshenkilö: Hanna Virtanen, puh. 0500 624628

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen kuljettajaa. Ajoja on pääsääntöisesti yöaikaan, mutta vuoden alusta viikot 2-10 saa kuljettaja ajaa päiviä/öitä oman maun mukaan. Autoina Volvot V90 ja V70. Molemmat taksitampereen välityksessä, sekä kelat. Vinka kyydit on myös toisessa autossa. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan lisää.

Julkaistu 4 viikkoa sitten

TAXI-TIMO Aimox Oy

Yhteyshenkilö: Timo Paukku, puh. 0407542644

Tarvitaan sillon tällöin tuuraajaa, lähinnä pe ja la. Välillä myös viikolla, päivä ja yö vuoroja. Jos löytyy hyvä kuljettaja, niin vuoroja voi tulla enemmänkin ja vakituinen työpaikka voi olla mahdollinen, ainakin siinä vaiheessa, kun tulee toinen auto. Nyt kalustona mercedes-benz E200d TA Premium Pro vm 2018. Kyseessä siis farmari mese. Taksi Tampereereen lisäksi sote ja Kela. Soita tai paremminkin laita viestiä. S-posti on tietysti paras. Kuulemisiin. Timo

Julkaistu 1 kuukausi sitten

Helin Taksi Oy

Yhteyshenkilö: Heli Toivonen, puh. 0405654420

Talousasioistaan huolehtiva taksiyrittäjä etsii työvoimaa! Vakikuljettajani lähtee vuoden alussa armeijan harmaisiin. Etsitään siis kuljettajaa vähintään viikonlopun yövuoroihin, mutta töihin pääsee myös kokoaikaisesti, eli myös arkiöihin. Kustannan tarvittaessa koulutuksen Tampereen Aluetaksin kurssille. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, joka mieluummin ansaitsee kuin juhlii viikonloppuisin. Työkalu on uusi hybridi-Mondeo ja sijaitsee Leinolassa.