Skip to content

Yrittäjille ›

8 ilmoitusta

Julkaistu 2 päivää sitten

Taksi Sami Lahtinen

Yhteyshenkilö: Sami Lahtinen, puh. 0456735486

Auto X-293 etsii vakituista kuljettajaa. Autona uusi VW Passat🚕 TAT kokonaisvälitys,Kela,Vinka ja koulukyydit. Vinkan alennusprosentti on ok👍 Vakiasiakkaita ja muutakin löytyy. Ei tarvi tolpalla asua. Etsimme kohteliasta,reipasta ja asiakaspalveluhenkistä kuljettajaa. Taksi Tampereen kurssi maksetaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan,rennon työilmapiirin ja voit valita itsellesi sopivat työvuorot. Esimerkiksi muutama arkipäivä ja viikonlopun yöt,pelkkää päivävuoroa tai pelkkää yötä Auto sijaitsee Tasanteella. Pysyvään työsuhteeseen johtaneesta vihjeestä maksemme vinkkipalkkion! Lisätiedot,kyselyt yms: Sami Lahtinen 045 673 5486

Julkaistu 7 päivää sitten

Laatutaksi Jokinen Oy

Yhteyshenkilö: Jukka Jokinen, puh. 0442376901

Laatutaksi Jokinen Oy hakee reippaita kuljettajia tuuraamaan arkisin ja viikonloppuisin päivävuoroihin. Lisäksi tarvitsemme vakituiseen työsuhteeseen useita yökuljettajia arki- ja viikonloppuöihin. Meillä on autoina henkilöautoja ja tilatakseja. Kalusto on Volvoja ja MB. Ajovälitys on TAT, Kela, Vinka, PSHP ja oma tilausjärjestelmämme. Soita 0442376901/Jukka Jokinen tai lähetä s-postia; jukka@tampere-taksi.fi

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Jari Niemi Oy

Yhteyshenkilö: Jari Niemi, puh. 0408409323

Haen asiakaspalveluhenkistä taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus myös joustaen toiveiden mukaan erikseen sovittaviin työvuoroihin, MB- kalusto Nokian hallilla 2x Spinter ja 2 x E-farmari. Ajot TAT, Vinka, Tuomi Logistiikka, Kela jne. Mikäli sinulla ei ole vielä Aluetaksin ID: tä, tuen kouluttautumisessa. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä, niin kerron lisää.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Jukka Keinonen

Yhteyshenkilö: Jukka Keinonen, puh. 0505537227

Hei! Tarve ilta- ja viikonloppukuljettajalle, mahdollisuus myös päivävuoroihin. TAT, Kela ja Vinka. Autona MB-E. Talli Takahuhdissa. Soittamalla tavoittaa parhaiten.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

SunTaksi Oy

Yhteyshenkilö: Marjo Mäkinen, puh. 0400633256

Kiinnostaako työ asiakkaiden parissa vauvasta vaariin, työnteko erilaisten sovellutusten parissa ja siinä sivussa autolla ajaminen? SunTaksi Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen vielä yhtä kuljettajaa. Työ alkaa heti sopivan kuljettajan löydyttyä. Työ sisältää päivä-, ilta- ja yövuoroja arkena ja viikonloppuisin. Meillä on seitsemän esteetöntä taksia (MB Sprinter), joiden halli sijaitsee Kolmenkulmassa. Autot haetaan hallilta, kun työvuoro alkaa ja palautetaan sinne työvuoron lopuksi. Kokemus taksialalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Edellytämme sinulta - palvelualttiutta - hyvää suomen kielen taitoa - B-ajokortti (ollut vähintään vuoden) - halua tehdä vuorotyötä - joustavuutta - halua opetella erilaisia sovellutuksia Tarjoamme sinulle - monipuolisen työn - paljon tilauksia (mm. koulukyydit) - tuntipalkan + provision, kuukausipalkka parhaimmillaan yli 3000€ - työvuorot ovat tiedossa noin kuukautta etukäteen - yleislääkäritasoinen työterveyshuolto Ennen töiden aloittamista tulee olla suoritettuna taksinkuljettajan ammattiajolupa (ks. Traficomin sivut), toimittaa rikosrekisteriote sekä tulee käydä työpaikan oma 1-3 päivän perehdytys riippuen työkokemuksesta. Jos sinulla ei ole Taksi Tampereen koulutusta, niin maksamme sen ja se tulee käydä mahdollisimman pian. Meillä on kaksi autoa Taksi Tampereen välityksessä sekä kaikissa autoissa on sote- ja kelavälitys. Meillä on lisäksi koulu- ja päivätoimintakyytejä Tampereella ja Nokialla. Lisätietoja voit kysellä p. 0400 633256. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen suntaksioy@gmail.com.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Taksi Harri Helminen

Yhteyshenkilö: Harri Helminen, puh. 0405325511

Pe ja La illat kaipaa suomenkielistä kuljettajaa.Voit halutessasi valita montako työvuoroa/kk. Autona Volvo V-90 joka löytyy Tammelasta

Julkaistu 3 viikkoa sitten

Lomamuutto Oy / abouTaxi

Yhteyshenkilö: Lindberg Vesa, puh. 050-4871912

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen kuljettajia päivä- ja yövuoroihin, kokemus taksialalta, sekä taksinkuljettajan ajolupa ja mahdollinen aluetaksin ID lasketaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työvälineesi on henkilöauto (farmari). Toimimme Tampereen Aluetaksin, KELA- ja sotevälityksissä. Palkkaus pohjapalkka + provisio tai puhdas provisio, sopimuksen mukaan. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tarkemmin.

Julkaistu 3 viikkoa sitten

TRE-TAXI OY

Yhteyshenkilö: Markus Peltonen, puh. 0500550055

Tarvetta olisi parille vakituiselle yökuljettajalle. Vuorot sovittavissa joustavasti. Auton työvuoroon löytää Vuoreksesta, Lielahdesta tai Ylöjärven Elovainiolta, missä firman kaikki autot pestäänkin. Työkaluina uudehkoja Volvoja, S90 / V90. Myös päiväkuljettajan paikkaa kannattaa kysellä, semmoinenkin saattaisi löytyä. Kaikki autot mukana Sotessa, KELAssa ja Aluetaksin normivälityksessä.Jos yhtään kiinnostuit, niin soittamalla selviää lisää.