Yrittäjille ›

18 ilmoitusta

Julkaistu 2 päivää sitten

Taksi H-R Virtanen

Yhteyshenkilö: Hanna-Riikka Virtanen, puh. 0500624628

Hei! Haetaan yökuskia ajamaan arkiöitä ja pe tai la yöt, noin 4vuoroa/viikko, miten itsellesi parhaiten sopii. Palkka on 40% alv 0:sta. Joustavat työajat ja joustava työnantaja. Autoina on Volvot V90 ja V70. Molemmat autot on Taksi Tampere ja kela välityksessä. V90:ssä on sote ajot myös. Auton säilytys on Ylöjärvellä.

Julkaistu 2 päivää sitten

AIMOX Oy / TAXI-TIMO

Yhteyshenkilö: Timo Paukku, puh. 040-7542644

Etsimme satunnaista kuljettajaa päivä- ja yö-vuoroihin, pääsääntöisesti yö-vuoroja. Kalustona MB E200d TA Premium Pro. Auto talli on Olkahisissa, jossa kuljettaja voi jättää vuoron ajaksi oman auton lämpimään talliin. Taksi Tampereen, kela ja sote välityksessä. Soita ja kysy lisää.

Julkaistu 5 päivää sitten

Helin Taksi Oy

Yhteyshenkilö: Heli Toivonen, puh. 0405654420

Vakikuljettajani lähtee vuoden alussa armeijan harmaisiin. Etsitään siis kuljettajaa vähintään viikonlopun yövuoroihin, mutta töihin pääsee myös kokoaikaisesti, eli myös arkiöihin. Kustannan koulutuksen Tampereen Aluetaksin kurssille. Ota yhteyttä mahdollisimman pian, niin pääset jo marraskuussa koulutukseen ja pikkujoulusähinöihin harjoittelemaan. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, joka mieluummin ansaitsee kuin juhlii viikonloppuisin. Työkalu on uusi hybridi-Mondeo ja sijaitsee Leinolassa.

Julkaistu 1 viikko sitten

Nestella Oy

Yhteyshenkilö: Kimmo Sandell, puh. 0500 55 9999

Haemme yö- ja viikonloppu kuljettajia yritykseemme. 11 ajoneuvon uudehkosta kalustosta löytyy MB Sprinter tilatakseja (inva-/paarikyydit), Skoda Superb / Octavia henkilöautoja ja VW Caddy esteetön auto. Kuulumme Taksi Tampereen täysvälitykseen ja ajamme myös Kela- ja sote-kyytejä. Ajoja siis löytyy monipuolisesti ja työvuorotkin ovat räätälöitävissä tilanteesi mukaan, etsit sitten vakituisempaa työtä tai lisätuloja opiskelujen tai toisen työn rinnalle. Ota yhteyttä ja tule juttelemaan toimistollemme lisää aiheesta.

Julkaistu 1 viikko sitten

Pirkanmaan Kiva-Bussi Oy / BarBus

Yhteyshenkilö: Julius Merta, puh. 0405050666

Haemme kuljettajia yö- ja viikonloppuvuoroihin. Työajat sovittavissa joustavasti. Soita ja kysy lisää.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

HeiTaksi Oy

Yhteyshenkilö: Jani Heikkilä, puh. 0503725559

Haen vakituiseen taksi työhön kahta kuljettajaa, toivon positiivista suhtautumista tehdä välillä viikonloppuja ja ilta vuoroja. Auto: M-B Sprintter tuplaPaarivarustuksella, ja 3-pyöranruolin kyytimis mahdollisuus. Ajamme Taksitampereen kyltein ja metodein kela ja Vinka-sote kyytejä myös potilaskuljetuksiin on sopimus. Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää jos askarruttaa jokin alaan liittyvä.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Nokian Taksipalvelu Välimäki OY

Yhteyshenkilö: Jari Välimäki, puh. 0400331957

Nokian Taksipalvelu Välimäki Oy Yhteyshenkilö Jari Välimäki puh. 0400 331957 Paikka avoinna asiakaspalvelusta ja itsenäisestä työskentelystä pitävälle, vastuulliselle taksinkuljettajalle ja linja-autonkuljettajalle loistavassa, ammattilaisten tiimissä. Meillä on kaksi taksia, joista toinen on uusi, inva-varusteltu Transit ja toinen VW Touran (tulossa). Takseilla on sopimukset koulukuljetuksista Nokialla ja Tampereella, ja ne ovat mukana myös Aluetaksin välityspalvelussa, Sote- ja Kela-kuljetuksissa. Linja-autoilla ajetaan Nokian ja Tampereen koululaiskuljetuksia. Kalustona Ford Transit ja Mersun Sprinter (inva). Ensisijaisesti haemme linja-auton kuljettajaa Tampereelle, työaika on vähintään 7 h/pv ma-pe. Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä tiimin kanssa sinulle sopivat ajovuorot.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Kankare Oy

Yhteyshenkilö: Inge Kankare, puh. 040 8441144

Haemme invataksiin kuljettajaa. Autona on vuoden vanha MB Sprinter (autom.) ja vakikuljettaja saa pitää sen omalla pihalla. Kela ja Vinka kuljettukset. Palkka sovittavissa. Työajat päätät itse. Soita ja kysy lisää.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

AbouTaxi / Lomamuutto Oy

Yhteyshenkilö: Lindberg Vesa, puh. 050-4871912

Haemme 3:a vakituista kuljettajaa lähinnä yö- ja viikonloppuvuoroihin. Jos et ennestään omista taksinkuljettajan ajolupaa, niin ei hätää, maksamme koulutuksen. Palkka kilpailukykyinen ja myös mahdollisuus saada pohjapalkka, jolloin kuljettajan tulot eivät perustu ainoastaan ajotuloihin , myös lomakorvaus ja työterveysasiat ovat kunnossa. Kalustona Volvo V70 farmariautoja. Työvuorosi voit aloittaa mistäpäin Tamperetta vain haluat. Jos kiinnostuit, niin laita viestiä tai soittele.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Tavaksi

Yhteyshenkilö: Halonen sami, puh. 0405262527

Tarvittaisiin yö kuljettajaa viikonlopun öihin. Arkenakin öitä tarjolla ,jos intoo riittää! Alotukset ja lopetukset omien menojen mukaan.! palkka 40%

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksipalvelu Mika Bergius

Yhteyshenkilö: Mika Bergius, puh. 0400832114

Invataksiin kuljettajaa, päivävuorotuurauksia ja yövuoroja vaikka päätoimisesti

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksi Jari Niemi Oy

Yhteyshenkilö: Jari Niemi, puh. 040-8409323

Haemme pääosin viikonloppu- ja iltavuorokuljettajia ,mutta myös päivävuoroihin ajoittain tarvitaan kuskia. Kalustona 4:n Mercedeksen laivue: 2 MB Sprinter tila-autoa ja 2 MB E farmaria. Kaikki autot mukana Aluetaksin normivälityksessä, SOTE- ja Kela välityksessä. Tila-autoilla ajetaan myös paarikyytejä. Työntekijöille lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Hyvästä työsuorituksesta kilpailukykyinen korvaus. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Easy Ride Logistics Oy

Yhteyshenkilö: Mohamed-Madar Jamac, puh. 043200700

Hae meille kuljettajaksi niin saat 600€ sitoutumisrahaa 6.kuukauden välein. Jos olet uusikuljettaja, maksamme sinulle takaisin taksinkuljettajakoulutuksen kustannukset heti sopimuksen allekirjoittamisesta. Etsimme nyt kasvavaan perheyritykseen innokasta ja motivoitunutta yövuoron kuljettajaa. Työ on kokoaikaista. Meillä saat itse päätä, mitkä arkiyöt pidät vapaata ja viikonloppu vapaatkin on sovitettavissa. Autona on uusi Toyota Prius+ hybrid. Auto kuuluu Taksi Tampereen välitykseen, johon edellytämme sinulta Taksi Tampereen ID-numeron. Meillä kuskit sopivat keskenään, missä vaihtavat autot eli on mahdollista saada auto omalle pihalle. Kyseisen auton päiväkuski asuu Hervannassa. Soita tai lähetä s.posti heti ja tule tekemään työtä, josta voit olla ylpeä. Yhteistiedot Puh: 0443200700 S.posti: easyridelog@gmail.com

Julkaistu 2 viikkoa sitten

JBTAXI

Yhteyshenkilö: Jabar Bajauri, puh. 0443461930

yökuski löytyi jo,mutta päiväkuskille olis vielä paikka auki. Vuorojen määrä sovittavissa. kuten aloitukset ja lopetuksetkin. Auto on Kia Optima 2018. Ilmoittele jos kiinnostaa.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Taksiliikenne Liuhtonen Oy

Yhteyshenkilö: Kimmo Liuhtonen, puh. 05063110

Haemme tunnollista ja palvelualtista kuljettajaa joukkoomme. Yhtiömme on perustettu 1960 ja taksiliikennettä harjoitetaan jo toisessa polvessa. Olemme mukana KELAssa , SOTEssa ja Aluetaksin normivälityksessä. Töitä löytyy viikonlopputuuraajalle ja vakituiselle päivä ja yökuskillekin. Työajat on sovittavissa joustavasti. Automme on 2018 vuosimallin Mercedes Benz E 200 d sedan. Auton talli sijaitsee Epilässä. Otathan yhteyttä, niin sovitaan yhdessä teamimme kanssa Sinulle sopivat ajovuorot.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

TampeRent Oy

Yhteyshenkilö: Eero Manner, puh. 0503577715

Nyt pääsis ajelemaan ilta- / yövuoroja uudenkarheella MB Sprinterillä. Auto: Mercedes Benz Sprinter, Tila-auto, Automaattivaihteinen, 1+8 henkilöä, Invataksi, Paarivarusteinen Etsinnässä hyvä tyyppi kuljettamaan kyseistä laitetta vakituisesti tai tilapäisvuoroihin. Ollaan TAT:n kokonaisvälityksessä, Kelassa, Vinkassa, Menevässä eikä kirjatkaan tyhjiä ole. Löytyy työterveydet ym.. ja työporukka myös mahtava. Palkka ja edut on hyvät ja työ on joustavaa. Vastapainoksi toki edellytämme reilua meininkiä myös tähän suuntaan. 🙂 Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä, niin jutellaan kahveekupin ääressä "speksit" kuntoon. Soitot Henkalle, p. 044 239 9409.

Julkaistu 2 viikkoa sitten

TRE – TAXI OY

Yhteyshenkilö: Markus Peltonen, puh. 0500550055

Haemme 2-4 kuljettajaa 7:n auton yhtiöömme. Töitä löytyy viikonloppu tuuraajille , vakituiselle päivä ja yökuskillekin. Työajat sovittavissa joustavasti. Vakituisella kuljettajalla mahdollisuus pitää auto kotonaan. Autojen pesupaikka Ylöjärven Elovainiolla. Yhtiön kaikki autot mukana KELAssa , SOTEssa ja Aluetaksin normivälityksessä. Vakikuljettajat mukana työterveydessä. Palkka kilpailukykyinen. Firman autot uusia , 2 x Volvo V90 + 5 x S90 (lokakuun aikana). Kannattaa soitella löytyisikö seuraava työpaikkasi TRE-TAXI OY:n palveluksesta?

Julkaistu 2 viikkoa sitten

Tonin Taksi & Bussi Oy

Yhteyshenkilö: Toni Saarimäki, puh. 0405379145

Haemme ahkeraa ja tunnollista kuljettajaa joukkoomme. Tonin Taksi & Bussi Oy on perustettu 2004 ja yrityksen toimitilat sijaitsee Kangasalla. Kalustoomme kuuluu 3 tilataksia ja 5 pienoisbussia (10-22 paikkaisia). Kalusto on uudehko ja monipuolinen. Automme on varustettu paarivarustuksilla ja alkolukoilla. Autoilla on runsaasti sopimusajoa, kuten koulukuljetuksia ja paarikuljetuksia. Haemme erityisesti yö- ja viikonloppukuljettajia tilatakseihin. Lisäksi meillä on tarjota myös arkipäivävuoroja sopimuksen mukaan. Ota reippaasti yhteyttä ja räätälöidään työvuorot sinun menojesi mukaan. Viikonloppu- ja yötyössä palkka on 40% alvittomasta + lomakorvaukset. Koulutamme sinulle paarien käytön.