Taksi Tampere-koulutus

 

Seuraava koulutuksemme on ma 4.2.2019

Varsinainen koulutuspäivä on klo 8-16 Tampereen Aluetaksin tiloissa, os. Sammon valtatie 7. Koulutukseen otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen tulee tehdä osoitteeseen: kouluttajat@taksitampere.fi. Ilmoittautuessasi ilmoita myös laskutusosoite.

Koulutuspäivä järjestetään, mikäli osallistujia tulee vähintään 12. Koulutuksen hinta on 99,20 € (sis. alv 24 %). Koulutuspäivän maksu tulee olla maksettuna ennen koulutuspäivää. Koulutusmaksua ei palauteta takaisin.

Lisätietoja kuljettajakoulutuksesta: Tiina Kansikas (koulutusvastaava) p. 050 330 1162, kouluttajat@taksitampere.fi

 

 

Tampereen Aluetaksi Oy:n tilausvälityksessä olevilla kuljettajilla tulee olla voimassaoleva taksinkuljettajan ajolupa ja henkilökohtainen ID-numero. ID-numeron saa osallistumalla järjestämäämme koulutukseen. Koulutuksemme sisältää teoriaopetuksen, taksipäätelaiteharjoittelun, Tampereen seudun paikallistuntemuksen harjoittelun verkko-opetuksena ja harjoittelupäivän taksinkuljettajana.

Varsinaisen koulutuspäivän kesto on 8 tuntia. Siihen sisältyy teoriaopetus ja taksipäätelaitteen harjoittelu. Teoriaopetus sisältää asiakaspalvelukokonaisuuden toiminnan arvojemme mukaisena taksinkuljettajana ja toimintamme pääperiaatteet käytännössä. Taksipäätelaitteen käyttöä harjoitellaan pienryhmissä.

Tampereen seudun paikallistuntemuksen käytännön harjoittelu verkko-opetuksena on mahdollista tehdä oman aikataulun mukaan. Tämän osion suorittamiseen saa tarkemmat ohjeet ja käyttäjätunnuksen koulutusmaksun suorittamisen jälkeen. Harjoittelussa käytetään omaa tablettia tai älypuhelinta.

Harjoittelupäivä taksinkuljettajana toteutetaan työskentelemällä taksinkuljettajana tutor-kouluttajan kanssa aidossa työympäristössä asiakkaita palvellen taksia ajaen. Päivän kesto on n. 8 tuntia. Edellytyksenä harjoittelupäivään osallistumiseen on Tampereen seudun paikallistuntemuksen käytännön harjoittelun suorittaminen ja Trafin myöntämä taksinkuljettajan ajolupa. Ajolupaan tulee sisältyä Tampereen aluetaksin toiminta-alueen paikallistuntemuskokeen hyväksytty suorittaminen.

Anna palautetta tai pyydä yhteydenottoa kouluttajilta:

Yhteydenotto

Video Thumbnail
Video Thumbnail