Skip to content

Tampereen Aluetaksi Oy –
Kokenut Kela-taksivälitysyhtiö moderneine taksivälitysjärjestelmineen, joka auttaa yritystäsi menestyksekkääseen, kannattavaan ja tehokkaaseen Kela-kuljetusten hoitoon.

Tervetuloa sopimus­kumppaniksemme!

Tampereen Aluetaksi Oy on valittu Kelan korvaamien matkojen toiseksi palveluntuottajaksi Pirkanmaan sekä Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueella. Kyse on kokonaispalvelusta, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin.

Palvelun tuottaminen alkaa 1.1.2022.

Palvelun onnistuneeseen tuottamiseen kanssamme osallistutte te hyvät liikenteen­harjoittajat. Yhteistyö toteutetaan taksiyrittäjien kanssa tehtävillä palvelusopimuksilla. Sopimus­kumppaniksemme ovat oikeutettuja liikenteen­harjoittajat, jotka täyttävät Kelan asettamat vaatimukset. Kelan vaatimuksista ja koko palvelun kuvauksen voit lukea täältä:

Palvelukuvaus

Tarjoamme moderneimmat ja nykyaikaisimmat järjestelmät niin yhteiskunnan kuljetusten kuin muidenkin taksikuljetusten toteuttamiseksi. ​Välitykseemme käyvät Mitax 300/400 sekä Semelin Kelavälitykseen soveltuvat mittarit.​ Tilausten välityssovellus toimii puhelimessa.​

Aloitamme varsinaisen liikenteenharjoittaja­rekrytoinnin lokakuussa 2021. Tänne sivulle tulemme päivittämään kaiken mahdollisen tiedon, mitä tarvitset liittyäksesi sopimus­kumppaniksemme. Tulemme järjestämään maakunnan alueella myös joitakin tilaisuuksia, joissa voi liittyä sopimus­kumppaniksemme. Näiden tilaisuuksien ajankohtaan ja paikkaan palaamme tällä sivulla vielä tarkemmin.

Yhteystiedot Kela-sopimuskumppanuuteesi on:
Reima Pentikäinen p. 050 330 1162.

Tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä