Alueemme taksit

Jakso 1. "Kun aika on rahaa"

Taksikuski Sirpa Tuominen kuljettaa bisnesmatkalaisia hymy huulilla.

Jakso 2. "Karvaiset kaverimme"

Taksikuski Sauli Välitalon kyydissä viihtyy pienemmätkin kyytiläiset. Pääseekö pikku-Filo turvallisesti eläinlääkäriin ja mitä tarinoita Saulilla on takataskussaan vuosien varrelta?

Jakso 3. "Taksissa Sami Hintsasen kanssa"

Taksikuski Janne Lehtinen viihdyttää meitä niin vahvalla Tampereen murteella, kuin hymyllä ja hauskoilla jutuillakin. Nyt kyytiin hyppää myös Sami! Mitäköhän pojat keskenään juttelevat?

Jakso 4. "Improtarinoita tilataksissa"

Taksikuski Jaakko Vainio on sosiaalinen tapaus, joka nauttii työstään tienpäällä. Jaakon kanssa jutellessa kyytiin hyppää myös Snorkkeli improvisaatioryhmän Pia ja Reeta.Mitähän tytöt keksivät matkalla Hervantaan?

Jakso 5. "Oi, Marilyn"

Kuskimme Jani Ojala ei jutustelua pelkää! Tarinoita löytyy taskusta roppakaupalla ja uusiakin syntyy jälleen, kun keikkakuljetusta kaipailee lauluyhtye Three Decades. Luvassa upeaa laulantaa. katso ja kuuntele.

Jakso 6. "Hakametsästä huumoriin"

Taksinkuljettaja ja taksitarkastaja Pertti Salonen on kovan luokan konkarikuski ja Tampereen Aluetaksin luottopakki tarkastustehtävissä! Tässä jaksossa tutustutaan Perttiin ja tarinointia saamme lisäksi stand up-koomikko Johanna Tohnilta.

Jakso 7. "Ihmisiä lähellä"

Valoisa tämän jakson kuskimme Anne Kairimo sulattaa kaikki sydämet. Kuuntele miten Anne on päätynyt kesäyönä hautausmaalle ja mikä on jännittävin vastaantullut työtilanne?

Jakso 8. "Luottamusta ja sydämellisyyttä"

Tässä jaksossa tutustumme ammattikuski Mikko Kivelään, joka on erikoistunut erityisryhmä- ja terapiakuljetuksiin. Arjen tarinat ilahduttavat meitä tälläkin kertaa!

Jakso 9. "Tämä asiakas on supertähti"

Kuskikaunottaremme Marja Järvenpää nauttii siitä, että työssä pääsee auttamaan ja vaikuttamaan asiakkaiden elämään positiivisesti. katsokaapa minkälainen superstara hyppää kyytiimme tässä Alueemme Taksit-jaksossa!

Jakso 10. "Tarhasydämiä"

Iskä Jarmo Parviainen ajaa taksia ja lapsi kartinkia. Tässä jaksossa tutustumme sanavalmiiseen Jarmoon ja kuulemme tarinoita tarhasydämistä ja yllättävistäkin asiakkaista.