Taksiraha – vaivattomin tapa maksaa matka

Taksiraha on luottokortin kokoinen ja aina käyttövalmis maksukortti, jolla maksat matkasi nopeasti ja vaivattomasti. Sinun lisäksesi uudesta Taksirahasta pitää myös kirjanpitäjäsi – yrityskäyttöön tarkoitettu maksukortti siirtää tähänastisen kuittishown ja alati kadoksissa olleet tositteet historiaan! 

Taksiraha käy maksuvälineenä valtakunnallisesti kaikissa maksupäätteellisissä autoissa. Jokaisen tilaamasi kortin mukana saat käyttöohjeen.

 

Taksiraha on  kädenojennus asiakkaallesi

Voit tilata yrityksesi käyttöön nipun kertakäyttöisiä Taksirahoja, jotka toimivat aivan kuten omakin korttisi. Niillä kruunaat pitkäksi venyneen neuvottelun, ravintola- tai teatteri-illan tai matkan rautatie- tai lentoasemalle. Tai maksat kiireisen paketin kuljetuksen. Tai lähetät taksin vastaan asiakastasi. Mahdollisuuksia on monia!

 

Laskuerittely kertoo kaiken tarpeellisen

Saat jokaisesta kortista eritellyn laskun kerran kuukaudessa. Käytön valvonta on laskutustietojen perusteella mahdollisimman yksinkertaista. Jos korttisi katoaa, soitto tilauskeskukseen riittää, Taksirahasi siirretään sulkulistalle ja sen väärinkäyttö sinun kustannuksellasi muuttuu mahdottomaksi.

 

Kiinnostuitko Taksiraha-Maksukortista?

Taksiraha-maksukortin voit tilata yrityksellesi kätevästi tilauslomakkeella, tai ottamalla yhteyttä toimistoomme 010 4765 600.